Terminlisten for Toppserien 2019 er klar. Se oppdatert kampoppsett.

Sist oppdatert: 10. jan 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

I går kom det noen endringer i kampoppsettet for Toppserien 2019. For Lyn er en kamp flyttet og noen tidspunkt endret. Se oppdatert tabell nederst på siden.

 Foto: Billybonkers
Foto: Billybonkers

I følge fotball.no har kommende sesong rekordtidlig start med første serierunde allerede 23. mars. Lyn starter med hjemmekamp hvor vi tar imot nyopprykkede Fart. Videre går det kamper slag i slag før det blir pause på grunn av VM fra 20. mai til 26. juli.

For andre året på rad blir også «Superhelg» arrangert hvor alle kampene i runde 9 spilles på Intility Arena, 18. og 19. mai. Vi er så heldige at vi skal spille bortekamp mot Vålerenga den helgen og vi regner med at det kommer til å bli en skikkelig fotballfest. Hjemmekampen mot Vålerenga spilles på Kringsjå den 24. august.

Den nye trenerduoen Ole Johan Aas og Vebjørn Urdal sier «strålende oppsett, vi gleder oss», i kor når de ser kampoppsettet. «Vi gleder oss til å begi oss løs på Toppserien. Vi skal uansett møte alle lagene to ganger, så i hvilken rekkefølge er egentlig ikke så viktig. Uansett kult å få hjemmedebuten i første kamp», sier de to.

Trønderen Vebjørn sier at det blir deilig med en ekstra «hjemmekamp» på Lade i Trondheim den 14. september. Han mener han har flere timer på den banen enn alle på Ørn. «Æ love fler Lyn-supportere enn Ørn i september borte. Da ska det gaules «heia Lyn» fra alle æ kjenne. Vi glær oss!», sier Vebjørn.

Her er hele kampoppsettet:

BLI MED PÅ STARTSKUDDET DU OGSÅ