Ekte Lyn-jente er klar for sesongen 2019.

Sist oppdatert: 21. des 2018 Skrevet av: Trine Mollan

 

Med stor glede kan vi meddele en ny og meget god førjulsnyhet.

Joanna Aalstad Bækkelund ble 18 år nå i desember, og signerte dermed med egen hånd sin første proffkontrakt, med sin egen klubb Lyn.

Landslagsstopperen (sist J19) har alltid spilt for sin moderklubb Lyn. I den siste tiden har det tikket inn henvendelser med interesse fra andre klubber, men Joanna var aldri i tvil. En litt usikker sportslig leder informerte denne uken Joanna om en slik henvendelse, og fikk følgende svar: «Rolf, det er selvsagt helt uaktuelt». Dermed senker julefreden seg på Kringsjå, der gamletreneren Kleven gjennomfører egentrening med Joanna, Noor og et par andre tidligere Lyn-spillere som elsker å leke med ball på den irrgrønne kunstgressmatta.

God førjulstid!

BLI MED PÅ STARTSKUDDET DU OGSÅ