Viktige re-signeringer for Lyn

Sist oppdatert: 16. des 2018 Skrevet av: Christian A. Aubert

 

 Anna og Emilie
Anna og Emilie

Etter lørdagens trening kunne Lyns nye hovedtrener Ole Johan Aas på nytt smile bredt. 

Emilie Closs tok et solid grep om venstreback-plassen i opprykkssesongen 2017, mens hun i Toppserien 2018 ikke lot noen være i tvil. Plassen var hennes, noe som også U19-landslagsledelsen la merke til. 

En annen ungjente som i årets sesong har fått mye spilletid er Buskerud-jenta Anna Palm. Fra å få noen få innhopp i 2017 startet hun flere kamper i årets Toppserie. Mye tyder på at den smilende ungjenta har til hensikt å sloss for mer spilletid i 2019. 

Sportslig leder RM Walstad overvåket signeringene på Kringsjå med argusøyne, og ser fram til flere slike i neste uke. 

BLI MED PÅ STARTSKUDDET DU OGSÅ