LYN FOTBALL KVINNER – TOPPSERIEN 2019 – BLI MED PÅ LAGET

Sist oppdatert: 12. des 2018 Skrevet av: Trine Mollan

 

Etter en tøff første sesong i Toppserien viser Lyn Fotball Kvinner at de hører hjemme der. Bli med på Toppserie-laget!

Hei alle Lyn-venner

Den første sesongen i Toppserien for Lyn Fotball Kvinner var morsom, lærerik og tøff, både sportslig og økonomisk. Etter kvalifiseringskampene mot Grei, viste vi alle at vi hører hjemme i Toppserien sesongen 2019 også.

For å kunne legge optimalt til rette rundt den sportslige satsningen sesongen 2019, med blant annet å beholde egne spillere, kanskje få inn noen forsterkninger samt å legge til rette for at hverdagen til jentene med jobb, studie og toppidrett skal gå rundt, er vi avhengige av høyere inntekter.

Lyn vil fortsatt være «annerledes»-klubben hvor fokus på å satse på unge, sultne og fremadstormende jenter står i fokus. Støtte, uansett størrelse, er utrolig viktig for å få til dette. Vi tenker at vi kan stå godt rustet med mange bidragsytere. Har du muligheten, er vi utrolig takknemlige for alt. Trykk her for å gi ditt bidrag.

 

Ydmyk i medgang – sta i motgang!