Noor Hoelsbrekken Eckhoff klar for ny sesong i Toppserien for Lyn

Sist oppdatert: 23. nov 2018 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Det er med stor glede at vi i klubben kan meddele at Noor blir en vesentlig del av Lyn Fotball i sesongen 2019. Lysluggen er ei vaskeekte Lyn-jente og har gått alle gradene i klubben etter at hun kom fra barnefotballen i Koll i 2013.

99-spilleren er en kontinuitetsbærer hos oss i Lyn Fotball, og har siden debuten borte mot Fortuna Ålesund våren 2015 spilt hele 85 offisielle kamper. Med andre ord så betyr det at Noor så og si har spilt alt av serie- og cupkamper for Lyn Fotball siden sommeren 2015. Som person er Noor ei inkluderende og likanes jente – besitter en «ryggsekk» som inneholder sportslig utviklingspotensiale og over snittet sosial smartness. Dette er egenskaper og kvaliteter vi i Lyn Fotball setter mer enn ganske så høyt – da både med tanke på sport og det menneskelige aspektet.

Når dette er skrevet så er det ingen hemmelighet at Noor har fått flere henvendelser fra et betydelig antall klubber i Toppserien etter årets sesong. At Noor nå velger å fortsette i Lyn Fotball er for henne et særs bevisst veivalg – spesielt når det kommer til muligheten for egen videreutvikling. Spilleren med til nå ikke mindre enn 43 aldersbestemte landskamper for Norge er naturlig nok ambisiøs på egne vegne – noe man utvilsomt skal være.

Midtbanesjefen er uansett fullstendig inneforstått med at det å kunne bli den beste utgaven av seg selv ikke er noen soloprestasjon – fotball er og blir et lagspill. Det betryggende er at hun har bevist nettopp dette over flere sesonger – at hun ikke bare ytrer, men i praksis faktisk gjennomfører det hun sier. Som Noor selv sier; «jeg håper virkelig at flest mulig fra årets spillertropp velger å satse videre i Lyn Fotball!» Årsaken til dette er at hun har stor tro på de kvalitetene og ferdighetene som i stor grad allerede befinner seg i klubben. Hardt og bevisst arbeid som gjelder – fremoverlente spillere som er sultne på ytterligere fremgang – det «umulige» tar bare noe lengre tid.

Ny hovedtrener Ole Johan Aas er mer enn fornøyd med å ha en av de viktigste brikkene på plass i det puslespillet som heter 2019 sesongen. Vi i Lyn Fotball er forbaska stolte av å kunne offentliggjøre at Noor Hoelsbrekken Eckhoff blir med oss på den videre reisen. Som klubb lover vi å tilrettelegge på best mulig måte, slik at Noor faktisk kan ta de stegene som menneske og spiller hun faktisk ønsker. Potensialet er utvilsomt – så skal vi sammen gjøre det som kreves inn mot det å kunne realisere opp mot det maksimale .