Joakim Dragsten. Foto:  BILDBYRÅN / Marius Simensen

– Kjenner på en ære for å få være Lyn-trener

Både Dragsten og Odden Sundsfjord gleder seg til byderby, for Lyn-treneren blir det hans første.

Foto: BILDBYRÅN / Marius Simensen

Det var nydelige gledesscener på Kringsjå i forrige runde, da vi slo LSK Kvinner hjemme på Kringsjå og tok sesongens første seier. Spillerne sang og danset av glede foran de fremmøtte etter at årets første tre poeng var sikret.

For trenerteamet ble det ekstra spesielt, da dette også var deres første seier som Lyn-trenere. Lørdag venter en ny opplevelse for Joakim Dragsten og teamet hans. For første gang skal de ut i et byderby og kampen om Oslo.

Hele laget satt ringeside på Ullevaal Stadion da herrelaget spilte byderby forrige helg. Det var noe helt spesielt for Dragsten som elsket atmosfæren.

Fantastiske rammer rundt byderbyet på Ullevaal Stadion. Foto: BillyBonkers
Fantastiske rammer rundt byderbyet på Ullevaal Stadion. Foto: BillyBonkers

– Den stemninga som var på Ullevaal forrige helg var det råeste jeg har opplevd i norsk fotball! Lyn betyr åpenbart mye for veldig mange og fremtiden for hele klubben er spennende med både barne-, ungdom-, herre- og damelag som presterer på høyt nivå, sier Dragsten til lyndamer.no.

Denne helgen er det hans lag som skal ut i aksjon mot Vålerenga, og selv om det ikke blir like mye kok på Intility lørdag, så gleder han seg til sitt første byderby.

– Jeg gleder meg veldig til byderby og håper alle som er glade i Lyn kommer og gir oss push i en tøff bortekamp, oppfordrer 34-åringen og fortsetter.

– Jeg kjenner på en ære for å få være Lyn-trener hver eneste gang vi spiller kamp. Nerver og spenning i kroppen melder seg hver helg, og lysten til å lykkes i Lyn er stor.

Vel vitende om at lørdagens verter er i knallform og serieledere før runden, så har han tro på eget lag.

– Kampen mot VIF blir en av de tøffeste bortekampene i år. De er serieledere og scorer mye mål, men vi er i stigende form og skal slå godt fra oss på Intility. Vi gleder oss til kamp!

Saken fortsetter under bildet.

Lyn-Vålereenga_1-1_OBOS_BillyBonkers_0049.jpg
Bastionen var enorme på Ullevaal Stadion. Foto: BillyBonkers

HEADING
Også kaptein Kirvil Odden Sundsfjord er klar for byderby og hun kjenner godt til betydningen i disse oppgjørene.

– Byderby er alltid gøy, der det ligger litt ekstra i potten ved at vi kan vise hvem som er best i byen! I en liga der lagene med mest penger og flest helprofesjonelle spillere blir løftet opp og frem som Toppseriens flaggskip - føles det godt å være et underdog-lag der kollektivet står sterkt både på og utenfor banen. Derfor betyr det litt ekstra for oss, sier Odden Sundsfjord.

Kirvil Odden Sundsfjord gleder seg til byderby. Foto: BILDBYRÅN / Marius Simensen
Kirvil Odden Sundsfjord gleder seg til byderby. Foto: BILDBYRÅN / Marius Simensen

Kirvil husker veldig godt støtten fra Bastionen i ekstraomgangene i NM i høst og håper på ny støtte i denne kampen.

– Det betydde ekstremt mye da de kom! Vi kjente at de hadde ryggen vår og det ga oss ekstra energi til å kjempe hele kampen ut. Vi håper Bastionen tar med seg volumet fra Ullevål forrige helg til samme byderby på Intility i morra, fortsetter kapteinen.

Seieren mot LSK Kvinner sist har gitt laget ekstra selvtillit melder Kirvil.

 Stemningen er god - vi så av oppsettet at seriestarten kunne bli tøff, men vi syns at vi har taklet det bra og viser god utvikling. 3 poeng mot LSK forrige helg gir oss god selvtillit og tro på at vi kan få med oss sterke poeng fra Intility!

Vi håper å se deg på kamp i morgen! 16.45 på Intility Arena. Vi gleder oss til kampen om Oslo! Billetter kjøper du her.