– Jeg har veldig stor tro på Lyn fremover

Cornelia Fladberg stortrives i Lyn om dagen og det har også vært lett å se på banen denne sesongen. Nå forlenger 23-åringen og har skrevet under på en kontrakt ut 2026.

Foto: Petter Alexandersen

Vi er svært glade for at Cornelia Remme Fladberg har signert for nye 2,5 år med klubben. Fladberg har hatt en svært god 2024-sesong så langt og nyter dagene på Kringsjå. Hun har blomstret frem under det nye trenerteamet og har virkelig tatt ansvar på midtbanen denne sesongen, selv om sesongen startet som spiss.

– Det føles veldig godt å ha signert ny kontrakt med Lyn! Det er en klubb og en spillergruppe jeg trives godt i, og jeg er veldig glad for at mine neste år er i Lyn-drakta, sier en fornøyd Fladberg til lyndamer.no.

Tidligere i vår tok vi oss en lengre prat med Cornelia. Se hele på LYN-TV.

Siden overgangen fra Stabæk i 2022, så har det gått litt opp og ned for den blide Lyn-spilleren fra Mysen. En svært god høstsesong høsten 2022, fulgt opp av en god vårsesong i 2023, ble plutselig til en tøff høst i fjor med skader og mye sitting på benk. Denne våren har hun virkelig slått gjennom i Lyn-drakten og de som fikk med seg byderby-seieren mot Vålerenga, så en leken Fladberg sende både den en og den andre Vålerenga-spilleren i pølseboden. Den gode vårsesongen hennes berømmer hun trenerteamet for.

Fladberg mot Rosenborg i vårsesongen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad
Fladberg mot Rosenborg i vårsesongen. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

– Jeg synes vårsesongen har vært begivenhetsrik og veldig morsom. Selv om resultatene har variert litt, synes jeg vi har hatt en veldig god utvikling og spilt mange gode kamper. For min egen del føler jeg at jeg er på et bra sted og har mye å bidra med til gruppa både på og utenfor banen. I år har jeg et trenerteam som har tillit til meg, og det gjør at jeg kan slå meg løs på banen og levere gode kamper som jeg har gjort i vår, fortsetter Fladberg.

Nå gleder hun seg til fortsettelsen i rødt, hvitt og blått på Oslo vest og har signert på en kontrakt som strekker seg ut 2026. Hun har tro på prosjektet som er satt i gang og gleder seg til fortsettelsen.

– Jeg har veldig stor tro på Lyn fremover! Vi er i stor utvikling, noe som gjenspeiler seg i prestasjonene på banen gjennom vårsesongen. Vi er det laget som har hatt størst utvikling hittil i år, og jeg er overbevist om at det kommer til å fortsette slik også i høst, og årene som kommer, sier 23-åringen.

Hovedtrener Joakim Dragsten er selvfølgelig godt fornøyd med å ha med seg Fladberg videre i sine planer.

– Vi er veldig fornøyd med at Cornelia er med oss videre! Hun har prestert jevnt på et høyt nivå gjennom hele sesongen, spilt i flere posisjoner og alltid løst oppgaven sin meget bra. Cornelia gir laget fysikk og løpskraft, samt en dedikasjon og lagmoral som er et eksempel for resten av lagkameratene sine, sier Dragsten.

I høst drømmer Fladberg om et nytt NM-eventyr som allerede er påbegynt og muligheten for å spille på Ullevaal Stadion igjen.

– Jeg har stor tro på at høstsesongen vil bli enda bedre enn det vårsesongen har vært. Vi er i stor utvikling, og når vi i tillegg får mange gode spillere tilbake fra skade, tror jeg vi både klatrer på tabellen og når langt i NM!

Vi er svært glade for å Cornelia med videre, og gleder oss til fortsettelsen!

Annonse fra Toppserien: