Tandberg månedens spiller i april

Cathinka Friis Tandberg månedens spiller for april. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 12. mai 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Sesongens andre måned er over og for andre gang har vi sammen med dere kåret månedens Lyn-spiller.

Tidligere denne måneden valgte en jury ut fire spillere som har levert godt i april. Disse har dere der hjemme fått mulighet til å stemme på denne uken. I april spilte vi fire kamper: Stabæk borte (1-1), LSK Kvinner hjemme (1-3), Avaldsnes borte (1-1) og Brann hjemme (0-2). Tross kun to poeng i april var prestasjonene langt bedre og ga både LSK Kvinner og Brann hard kamp. Det var vanskelig å nominere bare fire spillere til denne prisen, men til slutt falt valget ned på disse:

Kamilla Melgård
Iselin Sandnes Olsen
Cathinka Friis Tandberg
Selma Hernes

Etter at avstemningen stengte i dag klokken 12, var det i underkant av hundre som hadde stemt. Med over halvparten av stemmen var det en klar favoritt blant dere som stemte.

I mars var det Anna Nerland Aahjem som vant

Månedens spiller for april med 54% av stemmene er Cathinka Friis Tandberg!
Som vinner av månedens spiller får hun et gavekort på kroner 500 hos Coop.

Cathinka er for øyeblikket i Østerrike og spiller EM-kvalifisering med J19-landslaget, der hun også scoret ett av målene i 5-0 seieren over Ukraina på mandag. Vi vil ta en prat med prisvinneren og overrekke prisen når hun kommer tilbake til oss neste uke.

I mellomtiden har vi fått en kommentar av den tøffe 17-åringen:

– Det er selvfølgelig gøy å bli stemt frem til månedens spiller for april. Tar det med meg som motivasjon både for meg selv og for klubben og fansen. Så må vi bare fortsette jobbe som et lag og krige om den topp 4. plassen som selvfølgelig er noe alle vil.

Friis Tandberg tar denne prisen med seg som motivasjon videre inn i sesongen og er klar på at hun har mer å vise frem.

– April var en fin måned. Vi gjorde bra kamper og hadde stigning gjennom hele måneden. Samme for min egen del. Fikk min første scoring for året som var deilig, så jeg vil fortsette å bidra med scoringer for Lyn og mener jeg har mer å vise frem.

Vi gratulerer Cathinka med månedens spiller-prisen for april!

PS: Fredag klokken 12.00 møter Cathinka og Norge Bulgaria i kamp to i EM-kvaliken. Der er også Monica Nedgård Isaken, Maria Fink og Julie Aune Jorde med.