Påskethriller på Kringsjå

Får vi en reprise av scoringen til Linn Huseby i morgen? Foto: BIllyBonkers

Linn Huseby. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Fire dager etter 0 – 0 mot Kolbotn på hjemmebane er det igjen duket for hjemmekamp på Kringsjå kunstgress. Denne kampen har blitt framskyndet grunnet at LSK Kvinner skal spille kvalifisering til Champions League når den 12. serierunden går.

LSK Kvinner har siden 2012 dominert damefotballen i Norge, som serie- og cupmestere.  Lyn var i fjor nyopprykket og til tross for at man kjempet i hver sin ende av tabellen ga Lyn LSK Kvinner solid kamp om poengene. I LSK-hallen endte det 2-1 til hjemmelaget, mens sist lagene møttes på Kringsjå ble det en skikkelig thriller. Til pause sto det 2 – 2, og sluttresultatet ble 3 – 4 etter scoring i siste minutt av LSK Kvinner.

Så langt i år har det nye trenerteamet til Lyn vist at de har jobbet godt med forsvarsspillet og at det slippes inn lang færre mål i år enn i fjor. Nå gjelder det å finne veien til nettmaskene og sørge for en påskethriller på Kringsjå kunstgress. LSK stiller som påskekyllinger og vi selger Kvikklunsj i kiosken. Møt opp på Kringsjå kunstgress kl. 18.00 og hei oss frem i kampen om tre poeng!