Kampreferat Lyn-Kolbotn

Emilie Raaum Closs og Maren Hagfors Thoresen. Foto: BillyBonkers

Maren Hagfors Thoresen og Emilie Raaum Closs mot Kolbotn. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Lyn – Kolbotn 0-0.

Etter to uavgjorte kamper i starten av årets sesong i Toppserien, var det en vanskelig hjemmekamp mot Kolbotn som stod for tur i vår første kamp på Kringsjå kunstgress for året. Bortelaget har loggført to tap i serieåpningen, men i og med at de tapene kom mot Toppseriens kanskje beste lag, betyr ikke det at Kolbotn ikke er kapable til å vinne på Kringsjå.

Første omgangen var stort sett jevn, begge lag skaper noen farligheter, men ordentlig action blir det ikke før Runa Lillegård er på farten, da blir det straffe til Lyn og et strengt rødt kort til Kolbotn-spilleren. Vanligvis så sikre Linn Huseby, får et dårlig treff på kula og Kolbotn slipper med skrekken, og 0-0 til pause.

Andre omgang blir fortsatt jevn, Kolbotnjentene jobber heroisk til tross for at de er i undertall, og Lyn sliter med å skape all verden innledningsvis. Kampen åpner seg på slutten, og da er det kun godt keeperspill begge veier som gjør at det blir 0-0 og ett poeng til begge lag.

Da konstaterer vi at Lyn fortsatt er ubeseiret, det er små marginer som gjør at årets første «trepoenger» fortsatt lar seg vente på. Hovedtrener Ole Johan er etter kampen mest fornøyd med at vi har vært veldig gode defensivt, kun en baklengs på tre kamper er veldig bra, nykommeren Karen Sneve i Lynmålet skal ha sin del av æren for det, solid keeperspill er absolutt noe som vi liker.

Da er det ikke mye tid for hvile, allerede onsdag er det LSK som gjester Kringsjå i en fremskutt kamp, før Røa skal besøkes andre påskedag. Tøff belastning for Lynspillerne med andre ord, også etter at mange har vært på landslagsoppdrag.

Vi takker Kolbotn for kampen og ønske de lykke til videre i sesongen. Hva angår dommerne, støtter vi oss til Lyns sportsplan, hvor det vel står at vi ikke skal kritisere de som blåser i fløyta, så da gjør vi selvsagt ikke det.

Kampfakta:

Laget: Karen Oline Sneve; Sofie Tunes, Camilla Huseby,  Trine Skjelstad Jensen, Emilie Closs , Linn Huseby, Anna Palm, Noor Hoelsbrekken Eckhoff, Maren Thoresen, Vilde Hasund, Runa Lillegård.

Bytter:
52 min: Joanna Bækkelund for Emilie Closs
64 min: Camilla Linberg for Maren Thoresen
81 min: Selma Hernes for Sofie Tunes

På onsdag spiller vi ny Toppseriekamp mot LSK, Kringsjå Kunstgress kl. 18.00.