En sen redusering var ikke nok

Anna Aahjem scoret nok en gang mot LSK Kvinner, men det holdt ikke til poeng. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 08. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Søndag var ingen god dag. Vi tapte 2-1 for LSK Kvinner, mens Stabæk overrasket på motsatt side av byen, så nå er situasjonen snudd. Vi er nede på kvalikplass, mens Stabæk klatret opp på trygg grunn før siste serierunde. Klepp rykket ned etter tapet mot Sandviken i helgen, så det er kvalikplassen man spiller for å unngå nå.

I gårsdagen kamp var det gjestene i gult og sort som startet best. Sophie Romàn Haug sendte LSK Kvinner i føringen allerede etter 11 minutter. LSK Kvinner var også best i resten av omgangen og ledet fortjent til pause.

I andreomgang kom Lyn bedre med og skapte flere gode muligheter, men typisk for sesongen så scoret bortelaget da vi var inne i en god periode. 0-2 i det 71. minutt og en stor oppgave var foran oss.

Fra benken gjøres det grep mot slutten og bytter inn offensive krefter. Blant annet blir Anna Aahjem byttet inn og rett før slutt scorer spissen. Hennes tredje mål på tre kamper mot LSK Kvinner.

Dessverre kom reduseringen for sent, 1-2 tap. Nå skal alt avgjøres i siste serierunde neste helg. Seier vil være nok til å holde plassen. Vi er klare for utfordringen!