Få bank av Lyn!

Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Nå kan du få bank av Lyn, og det er heldigvis hyggeligere enn det høres ut som. RørosBanken er stolt hovedsponsor av Lyn – og dette gir deg som Lyn-medlem mange spennende fordeler!

Dette innebærer blant annet en gunstig rente på boliglån, noe som kommer veldig godt med i disse dager for deg som er på jakt etter drømmeboligen. I tillegg vil du få gode dekninger til riktig pris på skadeforsikring, eksempelvis bil- og boligforsikring.

Og er du en dedikert Lyn-fan vil du bli glad for å høre at du og din familie blir knyttet opp mot et Lyn-fordelsprogram, som gagner utviklingen av spillere på juniorlaget. Medlemmene betaler nemlig et månedlig gebyr – som dekker kort, kortbruk, betalingsgebyrer og nettbankgebyr – hvor hele eller deler av dette gebyret tilbakebetales Lyn!

Barna dine, og samboer eller ektefelle, vil også få medlemsfordeler, som blant annet innebærer at de får tilgang til en personlig rådgiver som kan hjelpe med økonomien.

RørosBanken er hele 180 år gammel og har siden 2006 hatt filial i Oslo, slik at vi ikke er langt unna om det skulle være noe du trenger hjelp med. Det er nok av utfordringer i hverdagen, og da er godt å vite at man har en lagspiller på hjemmebane.

Knytt enda sterkere bånd med klubben din – få bank av Lyn og bli kunde i RørosBanken i dag.