Ustoppelige i mai

Nå er vi klare for en spennende juni måned

Lyn-spillerne kan feire at de var uslåelige i mai. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 31. mai 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Etter helgens borteseier mot Kolbotn økte luken ned til 5. plass fra ett til tre poeng. Nå går vi inn i juni måned med stor selvtillit og fokus på videre utvikling.

Ubeseiret i mai
Totalt har vi spilt seks kamper i mai, inkludert én cupkamp mot Ull/Kisa. I fem av kampene har vi holdt nullen og til sammen har vi scoret 11 mål. I Toppserien har vi tatt 13 av 15 poeng. Det er den beste kamprekken vi har hatt på øverste nivå siden opprykket i 2017.

To sterke borteseire har det blitt mot Rosenborg og Kolbotn, samt et godt poeng borte mot LSK Kvinner. Nå kommer hjemmekampene på rekke og rad.

Tre Lyn-spillere på rundens lag

Tre hjemmekamper i juni
EM og en lengre sommerferie nærmer seg, men først skal tre seriekamper og én cupkamp spilles. Alle tre toppseriekampene spilles hjemme på OBOS Arena Kringsjå. Det blir tre lokaloppgjør over de tre neste helgene. Først er det Oslo vest-derby mot Røa førstkommende søndag, før det blir Oslo mot Bærum helgen etter mot Stabæk, før vi tar i mot Kolbotn lørdag 18. juni.

Finnes det noe bedre tidspunkt å komme på Lyn-kamp på? Det kjempes om en plass i sluttspillet for de fire beste lagene i Norge. Akkurat nå har vi plassen, men det gjenstår fortsatt mange kamper. De tre neste kampene blir veldig viktige og ønsker ekstra hjelp fra tribunen. Billetter til våre kamper kan kjøpes på TicketCo.

Våre neste kamper
Lyn – Røa, OBOS Arena Kringsjå
Søndag 5. juni klokken 15.00

Lyn – Stabæk, OBOS Arena Kringsjå
Søndag 12. juni klokken 15.00

TIL 2020 – Lyn, Alfheim stadion
Onsdag 15. juni

Lyn – Kolbotn, OBOS Arena Kringsjå
Lørdag 18. juni klokken 15.00

Kjøp billett til våre hjemmekamper her.

TABELL | TOPPSERIEN