Spillerpresentasjon Trine Skjelstad Jensen og Hedda Foslie

Trine Skjelstad Jensen Lyn - Fart Foto: BIllyBonkers

Trine Skjelstad Jensen Lyn-Fart 2019. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 18. des 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Neste spillere ute er den nye stopperduoen Trine og Hedda. Med Trines lave tyngdepunkt og Heddas høyde utgjør de til sammen en komplett vegg der verken lange baller i bakrom eller innlegg fra kant er vanskelig å bryne seg på. Bli bedre kjent med de to nedenfor:

Trine Skjelstad Jensen

Trine Skjeldstad Jensen , Foto: Digitalsport, Astrid M. Nordhaug

Drømmeposisjon: Startet mine glansdager som spiss og goalgetter i 7’er-fotball, og har med årene blitt flyttet lengre og lengre bak i banen. Det morsomste som fins er å være mellomromsspiss – 10’er. Der får jeg brukt fintereportoaret mitt, som trenere og medspillere forsøker å legge lokk på i min nåværende rolle som bakerste spiller. Eller kanskje aller helst ville jeg fått vunnet dueller høyt i banen og ruvet høyest i boks på innlegg fra kant!

Hvorfor Lyn: Har i ulike sammenhenger vært innom på trening hos Lyn da jeg spilte for andre klubber, og har alltid følt meg velkommen på Kringsjå. Vi er et lag som spiller fin fotball, og hvor spillerne setter laget foran seg selv. Det liker jeg!

Beste fotballøyeblikk: Da vi vant NM i J19 med Grand Bodø på overtid foran rundt 2000 fremmøtte i Nordlandshallen. Det var en fantastisk opplevelse!

Ofte sett: I svart kappe.

Hedda Foslie

 

Hedda Foslie , Foto: Digitalsport Astrid M. Nordhaug

Drømmeposisjon: I likhet med Trine startet min tid i barnefotballen på topp med både høyre og venstre slegge. Deretter begynte fysikken å komme og skuddteknikken å forsvinne. Min fordel på banen ble fort duellstyrken. Ikke rart at Ole Johan og Vebjørn egentlig ønsker å benke Noor til mitt favør. Men jeg har bedre å gjøre så lar Noor holde igjen i dypet litt til. For min drømmeposisjon er jo selvfølgelig å havne mellom stengene. Folk ler, men jeg vet hvor de skyter.

Hvorfor Lyn: Fordi OJ har sagt at vi ikke skal ha yoyo-tester lenger :))

Beste fotballøyeblikk: Gothia Cup Gull med Jr-laget og dagen Anna Palm scorer sitt første toppseriemål!

Mest sett: Forblir usett under alle dynene

 

-Trine og Hedda