Sluttspurten i 2.divisjon kvinner

Kamilla Melgård Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sist oppdatert: 29. sep 2021 Skrevet av: Jørgen Reikerås

 

Tredje siste serierunde og LSK 2 hjemme på Kringsjå. Et oppgjør mellom lagene som lå på 1. og 2.plass i serien, begge ubeseiret etter henholdsvis 5 og 6 spilte kamper. Det ble dermed knyttet stor spenning til søndagens oppgjør og vi forventet en tøff og jevn batalje.

Vi starter kampen med et visst overtak, og får et kampbilde vi ønsker hvor vi kan etablere spill høyt i banen og det gir oss gode forhold for gjenvinning. Det skapes endel sjanser mot LSK, samtidig som vi har god kontroll bak. Først i det 37 minutt løsner det for oss og vi får 1-0 etter at Kamilla spilles alene med keeper fra en strålende gjennombruddspasning av Anna Aahjem. Resultatet står seg til pause, selv om LSK kommer litt mer inn i det i andre omgang.

I pausen gjør vi endel bytter, da vi sparer endel spillere til NM19 mot Fløya, men vi fortsetter likevel med ganske god kontroll i starten av 2.omg. Kampen er rimelig jevn og det skapes ikke veldig mye sjanser før vi nærmer oss 70 spilleminutt, da åpner kampen seg ved at LSK ofrer mer for å få utligning, samtidig som vi blir litt for ivrige og forsøker oss på kontringer. Nærmest kommer likevel vi når Aahjem trer ballen på tvers foran mål, men skuddet fra Hanna Vik-Simonsen går dessverre utenfor. De siste minuttene blir litt kaotiske og litt store avstander i begge lag, men vi ror det til slutt i land og vinner fortjent 1-0.

Vi overtar dermed tabelltopp med én kamp mer spilt og to kamper igjen av sesongen. Stabæk 2 venter oss førstkommende søndag, før vi møter Fart 2 i siste serierunde 10.10. Vi er fortsatt ubeseiret i årets seriespill og skal gjøre det vi kan for å holde det slik!

Nå venter Fløya hjemme i NM19 og vi gleder oss veldig til den kampen!