Sesongkort 2021

Sikre deg tribuneplass i jubileumssesongen

Bli med oss inn i jubileumssesongen med årets sesongkort. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 22. jan 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Onsdag kom terminlisten til årets sesong, hvor det ble klart at vår første hjemmekamp er 17. eller 18. april mot Klepp.

Nå åpner vi sesongkortsalget til den nye og spennende sesongen. For første gang spilles det grunnspill og sluttspill i Toppserien, som vil si at det vil bli minimum 12 hjemmekamper. Hvordan det nye seriesystemet fungerer kan du lese mer om på fotball.no.

2021 er også et spesielt år for hele Lyn-familien. I år fyller klubben hele 125 år! Vi har flere spennende planer om hvordan vi skal feire jubileet, men det kommer vi tilbake senere. Her er det bare å glede seg.

Prisene for årets hjemmekamper preges av den flotte alderen klubben fyller 03.03.2021. Årets sesongkort vil selges for kroner 1250, mens vanlig voksenbillett settes ned til 125 kroner. Barne/honnørbillett vil fortsatt koste 50 kroner. 

Årets sesongkort finner du her

Mål om å selge flere sesongkort enn tidligere
Siden opprykket til Toppserien i 2017, har vi hvert år slått sesongkortsalget fra året før. Det har vi satt som mål i år også, og det håper vi at dere har lyst til å være med på.

Vi fortsetter å benytte oss av billettsystemet til TicketCo, hvor billetten/sesongkortet lagres digitalt. Det er veldig enkelt å bruke og ingen bruker er nødvendig. Ved forespørsel kan vi ordne et fysisk sesongkort i tillegg om ønskelig.

I fjor ble årets sesong preget sterkt av korona som sørget for strenge restriksjoner på tribuner landet rundt. I år håper vi at det blir mulig å slippe inn flere på våre kamper. Om det fortsatt vil være begrensninger, vil sesongkortinnehavere bli prioritert.