Oppdaterte treningskamper

Møter LSK Kvinner i morgen

Anna Aahjem er klar for årets første kamp i 2021. Her mot LSK-Kvinner i fjor. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 19. feb 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

I utgangspunktet skulle vi hatt tre treningskamper i beina nå, men slik har det dessverre ikke blitt. Smittesituasjonen på østlandet har sørget for en spesiell oppkjøringsperiode for lagene i området. Heldigvis har vi fått trent godt og spilt to internkamper, så litt matchtrening har vi fått. Men nå ser det endelig lysere ut.

I morgen, onsdag, reiser vi til LSK-hallen for å møte Camilla Linberg og LSK-Kvinner i det som blir vår første kamp for året. LSK-Kvinner har allerede fått spille to treningskamper, da de skal ut i Champions Leauge-sluttspill i starten av mars. Med 2-1 og 5-0 seiere mot Stabæk og Kolbotn, så virker det som de er på vei til å finne formen før møte med Wolfsburg.

Kampen starter 12.45 og det spilles 3×20 minutter. Det vil ikke være mulig å overvære kampen, da det maksimalt er lov til å ha kun 60 personer involvert, inkludert spillere og støtteapparat. Vi oppdaterer kampen i sosiale medier.

Kampen mot Røa er avlyst!

6. mars spiller vi hjemmekamp mot ØHIL klokken 15.00, før vi tester oss i generalprøve mot Kolbotn 13. mars klokken 13.00.

Vi gjør oppmerksom på at endringer kan komme.