Ny kamp i 2.div + Seriestart i J17 Regional

Arkivfoto: Lyndamer

Sist oppdatert: 26. aug 2021 Skrevet av: Jørgen Reikerås

 

Sesongens andre helg var over oss og denne gangen med bortekamp i Storhamar for Rekruttene og årets første kamp for vårt J17 Regional-lag.

Kampen mot Storhamar ble en fin kamp hvor vi styrer spillet fra start til slutt. I første omgang prøver Storhamar seg delvis på et høyt press, men skjønte fort at det ble vanskelig. Vi kommer til flust av sjanser og leder 3-0 til pause.

I andreomgang blir vi stangende mot et lavt Storhamar og bør score ved flere anledninger, men det butter litt imot og vi klarer ikke omgjøre overtaket i scoringer. Likevel er det lærerikt å spille sånne type kamper, da vi ser viktigheten av å være god i boks når man møter lave lag. Likevel vinner vi 3-0, tar årets første trepoenger i 2.divisjon og får verdifull spilletid. Scoringene kom fra Christina Osnes-Ringen, Monica Isaksen og Emilie Bølviken (bilde).

I J17 Regional har vi også et spillemessig overtak, men igjen er vi ineffektive og sliter med å skape de helt store sjansene mot Skedsmo. Vi må heller ikke glemme at dette var årets første kamp for flere av spillerne, da et tett program med NM16 like over sommeren har gjort at vi ikke har kunnet ha nok spillere til å gjennomføre treningskamper. Dette ble dermed en fin gjennomkjøring for flere av jentene og det er gøy å se at vi presterer som vi gjør med et begrenset grunnlag. Kampen ender dermed 0-0, selv om det er en kamp vi utifra banespillet bør vinne.

Dermed var to nye kamper gjennomført og vi ser frem mot neste helg hvor Rekruttene møter Raufoss borte, mens J17 har hjemmekamp mot Lørenskog.