Monica Nedgård Isaksen i a-stallen

Monica Nedgård Isaksen. Foto: Støtt norsk kvinnefotball

Sist oppdatert: 17. feb 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Monica Nedgård Isaksen kom til Lyn i 2018 etter å ha spilt for Fjellhamar i sine barne- og tidlig ungdomsår. Siden hun kom til Lyn har hun spilt på yngre jentelag og på 2. divisjonslaget til Lyn, og under cupkampen mot Amazon våren 2019 hadde Monica sin debut for Lyns Toppserielag. Nå er 16-åringen tatt opp i Lyn Damers a-stall.

-Det er veldig gøy å bli tatt opp i a-troppen, signere min første kontrakt og få se resultater av hardt arbeid over lang tid. Forhåpentligvis vil dette hjelpe meg videre med fotballen og at jeg får utviklet meg enda mer som fotballspiller. Jeg ser frem til å bli bedre kjent med både spillertroppen, trenere og støtteapparatet, og gleder meg til en ny sesong i Lyn – denne ganger på et enda høyere nivå, sier Monica.

-Monica er en ung og spennende spiller som har hospitert jevnlig med oss det siste året. Allerede mai 2019 fikk hun debuten for Toppserielaget i cupkampen mot Amazon. Det er således ikke noe annet å si enn at hennes inntreden i a-stallen er en del av en naturlig progresjon etter godt arbeid over tid. Som spiller er Monica i kategorien rask og målfarlig, og noe som sånn sett kan sette ethvert forsvar på prøve. Med stadig mer matching på seniornivå i kamp og treningshverdag kombinert med en solid porsjon egeninnsats, skal det bli veldig spennende å følge hennes videre utvikling. Vi gleder oss over at nok en spiller fra vår ungdomsavdeling er kommet inn i a-stallen, sier hovedtrener Ole Johan Aas.