Maria Hustad på utlån

Maria skal inn å bidra for Medkila i det som er en rekordjevn 1. divisjon

Sist oppdatert: 07. jun 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

I dag ble det avtalt at Maria Hustad lånes ut til Medkila, i første omgang ut vårsesongen. Etter en korsbåndskade på en av sine midtbanespillere hadde Medkila et akutt behov om å forsterke seg på midtbaneplass. Og med Maria allerede på vei til Harstad for familiebesøk var veien til løsning kort.

Maria har spilt for Medkila i fem sesonger, fra 2014 og fram til hun meldte overgang til Lyn før inneværende sesong. Maria står registrert med 92 kamper og 7 mål for Medkila i Toppserien og i 1. divisjon. Nå skal hun igjen inn å bidra for klubben i det som er en rekordjevn 1. divisjon.

Maria sier at det hele kom litt brått på, men at hun ser det kun som en vinn, vinn-situasjon. Medkila fikk plutselig en akutt skade på en midtbanespiller, og siden Lyn har Toppseriepause passer det bra med et utlån nå i ferien. Maria skal først og fremst spille de fire siste kampene av vårsesongen for Medkila. -Jeg kjenner laget, trenerne og spillestilen godt. Derfor blir det nok ikke noe problem å ta fatt på en slik type utlån. Jeg er veldig positiv til litt kamptrening i 1. divisjon før høstsesongen starter. Jeg gleder meg til å komme i gang, så sees vi på Kringsjå etter hvert, sier Maria.

Vi ønsker Maria lykke til i Medkila!