Kristin Haugstad har signert for Lyn

Sist oppdatert: 03. jun 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

I dag har Kristin Haugstad signert for Lyn Fotball Damer ut 2020-sesongen. Kristin begynte å trene i Lyn i mars, men måtte reise til USA for å fullføre masterutdanningen sin etter en uke med Lyn. Oppholdet i USA ble kort, for hun måtte returnere til Norge etter noen dager på grunn av Corona. Siden da har hun fulgt opplegget med Lyn, kommet godt inn i gjengen og blitt kjent med fotballfilosofien til laget.

Etter at det ble klart at Toppserien kunne starte igjen, signerte Kristin for Lyn. – Jeg er veldig imponert over det sportslige tilbudet i Lyn, kunnskapen og profesjonaliteten. Det er en veldig fin gjeng, så jeg er glad for å spille for klubben og i Toppserien igjen. I tillegg er det veldig kult å spille i samme klubb som tvillingbroren min, Eirik Haugstad. Jeg kan kanskje ikke bidra med den sammen farten som han, men til gjengjeld bidrar jeg med mer med ballbesittelse og kreativitet enn han. Jeg er kjempeglad for å være i Lyn, vi har trent veldig godt og jeg tror vi kommer til å bite godt fra oss denne sesongen, sier en fornøyd Kristin.

Hovedtrener Ole Johan Aas er godt fornøyd med å ha Kristin med på laget. -Kristin kommer til oss med en solid toppfotballerfaring i bagasjen og bidrar med rutine inn i et ungt lag. Hun har hatt god progresjon i løpet av tiden med oss og vi gleder oss over å ha formalisert et allerede godt samarbeid.

Vi ønsker Kristin velkommen til Lyn!