Klare for å slå tilbake på lørdag!

Med målforskjell i god favør Lyn skal det et voldsomt fotball-mirakel til for at Stabæk redder plassen

Lyn - Stabæk. Foto: Støtt norsk kvinnefotball

Sist oppdatert: 17. okt 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

På lørdag spilles tredje siste runde i Toppserien 2019 og Lyn drar til Nadderud Stadion for å møte Stabæk. Da Lyn møtte Stabæk på hjemmebane, ble det 2-0-seier til Lyn. I første omgang av kampen scoret Linn Huseby på straffe. Det andre målet, også signert Linn Huseby, kom 7 minutter før kampslutt hvor Vilde Hasund serverte et innlegg av høy klasse som Linn headet i mål. Denne kampen var også historisk da det var første gang Lyn hadde tomålsseier i Toppserien.

Se høydepunkter fra forrige møte:

Stabæk ligger på nedrykksplass med 9 poeng, 9 poeng bak kvalikplass hvor Lyn ligger med 18 poeng. Med målforskjell i god favør Lyn skal det et voldsomt fotball-mirakel til for at Stabæk redder plassen, men at dette uansett blir et spennende oppgjør er det ingen tvil om. Vi ser oppover på tabellen og registrerer at det er 4 poeng opp til sikker plass i Toppserien 2020. Skal luka til Arna-Bjørnar og Trondheims-Ørn tettes igjen må poengene høstes umiddelbart.

Hovedtrener Ole Johan Aas sier om kampen: -Vi ser kort fortalt frem til lørdagens kamp mot Stabæk. Det har vi egentlig gjort siden dommeren blåste i fløyta for full tid mot Arna-Bjørnar. En slik opplevelse gir oss revansjelyst. Vi fikk vist utrolig mye bra i perioden fra 0-3 til 4-3, men varierte for mye i prestasjonen vår totalt sett til å få med oss noe som helst. Det var selvsagt kjipt, men vi må lære av det. Vi skal gjøre alt vi kan for å vise at vi har lært, og dermed slå tilbake allerede på lørdag, samtidig som vi åpenbart må ha ydmykhet ovenfor en motstander som har hevet seg denne høsten. Vi går imidlertid til oppgaven med fokus på oss selv og det vi kan gjøre noe med. Lykkes vi med å følge arbeidsoppgavene våre er jeg dristig nok til å si at fasit kommer til å være at vi kan strekke armene i været for 3 poeng!