J16 videre i NM

Foto: Torshov Sport

Sist oppdatert: 02. sep 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Søndag 21.08 møtte vi KFUM i 1/8-finalen i årets Norgesmesterskap for J16, et tøft oppgjør på Ekeberg mot et bra KFUM-lag. Til pause stod det 0-0 etter en kamp hvor vi spillemessig hadde et lite overtak, men uten å komme til de største sjansene. Litt ut i andreomgang får vi en trå start når vi mister ball på egen halvdel, og KFUM kontrer inn 1-0. Jentene viser likevel vanvittig moral, og 1-0 blir først til 1-1 før vi setter inn 2-1 og går mot avansement. Spenningen var likevel ikke over og med siste spark på ballen utligner KFUM på langskudd til 2-2. Det blir dermed noen målløse ekstraomganger og til slutt en straffekonk.

I straffekonken tar vi føring og vinner fortjent 4-3 etter to meget viktige redninger av vår egen keeper, Maria Rygg Hannestad.

Det ble dermed avansement til kvartfinalen, hvor vi møter Oslo-nabo Stabæk, selv om det er uheldig at de to eneste gjenværende Oslo-lagene møtes så tidlig. Denne kampen finner sted på Kringsjå onsdag 07.09 klokken 20.00, og vi håper så mange som mulig tar turen for å heie oss på veien videre mot finale!