Ingrid Bakke gjør comeback i Toppserien

i Lyn-drakt

Ingrid Bakke. Foto: Eirik Førde

Sist oppdatert: 09. feb 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Ingrid er en merittert fotballspiller som har spilt for Stabæk. I 2010 ble hun historisk som tidenes yngste spiller i Toppserien, 15 år gammel. Etter den kampen var hun i startoppstillingen til Stabæk, og var med og tok både cup- og seriegull med laget. Ingrid spilte også på Norge J15, J16, J17, J19 og U20 i disse årene før hun i 2013 la opp som fotballspiller.

Etter dette har Ingrid spilt noen kamper for Øvrevoll Hosle, og spilt Futsal i 1. divisjon for OSI.

Nå er Ingrid klar for å ta på seg fotballskoene igjen.

-Det blir gøy å gjøre comeback i Toppserien, fotball er jo det morsomste som finnes! Jeg har lyst til å prøve meg igjen, så som jeg har levd litt og er ferdig med en bachelor. Jan Henrik Øydne tok kontakt med meg, jeg har hatt han som assistenttrener i Stabæk og analyse på landslag, og lurte på om jeg var interessert i å ta turen til Lyn. «Hvorfor ikke», tenkte jeg. Spillergruppen er en lættis gjeng, så det blir gøy å spille med et ungt lag (nå er søren meg jeg eldst), med så mange spennende talenter, sier en blidspent Ingrid Bakke.

Hovedtrener Ole Johan Aas sier: –Ingrid har vært med oss siden vi startet treningene i desember, og gjort et positivt inntrykk. Som menneske er hun et muntrasjonsråd med masse positiv energi, og hun blir således et supert tilskudd til en stall med et allerede meget habilt samhold.

Fotballspilleren Ingrid Bakke trenger ingen særlig introduksjon for de som har fulgt kvinnefotballen de siste årene. Hun har allerede vist på treningene hun har deltatt på at hun har veldig mye å komme med! Det hun oppnådde og opplevde med Stabæk for noen år siden er ting mange av våre unge spillere også drømmer om å oppnå, og det å få inn en spiller med hennes erfaring er naturligvis gull verdt. Ingrid skal få bruke den tiden det tar å bygge seg opp igjen til godt gammelt nivå, men med den motivasjonen hun har fremvist i løpet av vår tid sammen er prognosene veldig gode. Vi gleder oss over å kunne kalle Ingrid Bakke Lynspiller.