Hvordan kan du støtte klubben?

Sist oppdatert: 25. mar 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Som Lyn Fotballs styre har uttalt i NAB er behovet for økonomisk hjelp stort.

Etter koronaviruset ønsker vi et Lyn Fotball som fortsetter å oppfylle drømmer. Ikke bare drømmene om å spille på de største stadionene når man blir voksen, men også drømmene om glede og fellesskap med fotball i gode venners lag i barne- og ungdomstid. Drømmer om livslange vennskap i en klubb vi alle er så glad i.

For å oppfylle drømmene trenger vi et Lyn Fotball som står klar når barna og ungdommen kommer tilbake. For vi skal alle tilbake til hverdagen etter hvert. Lyn Fotball har ikke bare som mål å utvikle nye Caroline Graham Hansen´er og Mats Møller Dæhli´er. Vi skal fortsette å være en plass for alle. Fra de minste barna på akademiet til de litt eldre som passelig nok kaller seg Lyn Eldre. Det er en stor spennvidde i vår aktivitet, men vi trenger å stå like fjellstøtt som vi gjorde på stabsfronten også etter dette, all den tid det har vært store nedskjæringer i vinter. Som alle vet var 2019 et uår økonomisk. For å kunne ha den samme gjengen på Kringsjå når samfunnet en dag endelig skal vende tilbake til normalen, så trenger vi rett og slett hjelp.

Hvordan kan du hjelpe?

  1. Støtt klubben med et selvvalgt beløp. Enkelt og greit via Vipps til Lyn Fotball på nummer 1896 (under fanen «Støtt klubben») eller konto 1602 48 39552. Merk gjerne med navn og «Støtt klubben».

Våre gode venner i LFM har allerede kommet opp med 2 gode alternativer. Vi anbefaler å gå inn for å lese disse postene angående alternativ 2 og 3 på LFM sin Facebook-side der de på en fin måte appellerer til fellesskapet i en tøff tid som dette. Det er verdt å nevne at LFM har vært særdeles rause og lovet 50 % av løssalget til Lyn (fordelt mellom Lyn Fotball og Lyn 1896).

2. Kjøp sesongkort – Dette vil du få bruk for senere! 1100 pr. kort eller 2500 for VIP-kort. Betales på Vipps til Lyn Fotball på nummer 1896 (under fanen «Sesongkort») eller kontonummer 1602 48 39552. Merk betaling med «Sesongkort Toppserien + navn» eller «VIP-kort Toppserien + navn». Mer info om sesongkort her.

3. Kjøp billett til årets første hjemmekamp mot Klepp som skulle gått førstkommende lørdag. Søk opp Lyn Fotball på nummer 1896 i Vipps og under Lyn-Klepp kan du kjøpe en billett til 120 kroner. Klarer vi å «fylle Kringsjå» til det som skulle vært årets første hjemmekamp? Vi har også et alternativ her for å legge til en liten ekstra sum for det du kunne tenkt å bruke i kiosken om ikke samfunnet hadde vært snudd på hodet. Eventuelt kan du betale via å overføre til konto 1602 48 39552. Merk med kampbillett Lyn-Klepp.

Vi påpeker at vi gjør alt vi kan for å få oversikt over og tilgang på mulige subsidier fra myndighetene etter hvert som de ulike støttetiltakene og redningspakkene rulles ut.

Til slutt videre bringer vi følgende fra LFM v/ Tommy Pedersen: I en tid hvor mange permitteres fra jobbene sine, og får mindre å rutte med er det selvfølgelig begrenset med hvor mye ekstra folk har å bruke på det viktigste av alt det uviktige – fotballen. Men allikevel går vi inn i en tid hvor alle bidrar med det de kan for å drifte klubben som har gitt oss alle så mange fine stunder. Vi har trenere i yngres avdeling som jobber og studerer ved siden av trenergjerningen i klubben, og vi har spillere som (de få som har) har ned mot minimumslønn og som lever fra hånd til munn i dagliglivet. Vi er avhengig av at alle i samfunnet bidrar med det de har anledning til med tanke på den globale krisen vi er inne i for at ikke bare Lyn, men fotballen og idretten som helhet skal kunne fortsette.

Vi håper du kan være med å hjelpe oss i denne tiden. Din støtte er uvurderlig! Lyn for alltid <3