Før kampen mot RBK

Reiser til Trondheim for å gi alt og litt ekstra

Nå brettes ermene opp før siste kamp. Vi skal gi alt! Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 11. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Forrige søndag gikk det meste galt resultatmessig, sett med Lyn-øyne. Vi tapte 2-1 mot LSK Kvinner, mens Stabæk slo et Vålerenga som så medaljehåpet forsvinne. At Arna-Bjørnar vant over Avaldsnes gjør at vi kan klare oss med ett poeng hjem fra Trondheim, men er da avhengig av at Avaldsnes taper mot Stabæk. Klepp rykket ned i forrige runde, så det er kvalikplassen det spilles om. Tre lag ønsker å unngå to ekstra nervepirrende kamper, heldigvis har vi alt i våre hender. Med seier unngår vi kvalikplassen.

Rosenborg Kvinner
Men enkelt blir det ikke. For vi reiser til Trondheim for å møte Toppserien nest beste hjemmelag. Et lag vi har dårlig statistikk mot.

I våres hadde vi derimot Rosenborg i kne på Kringsjå, men vi var ikke effektive nok til å straffe trønderne, så Rosenborg vant kampen 2-1. Den gang ledet de Toppserien, men når vi nå går inn i siste serierunde er det bare æren de spiller for. For de har allerede sikret 2. plassen og Sandviken kunne feire seriegull i helgen som var. Men det er klart at hvittrøyene ønsker å avslutte på best mulig måte på hjemmebane, så vi forventer ikke å få noe gratis. Rosenborg har seks strake seire i Toppserien.

Lyn
Det er en stor oppgave som venter Lyn-damene. Vi har fire strake ett-målstap, men håper at rekken stopper med det.
For vi trenger poeng fra Koteng Arena for å unngå kvaliken.

Vi har spilt jevnt og godt mot alle topp fire-lagene denne sesongen, det er kun i bortekampen mot Sandviken vi virkelig ble spilt av banen. Med dette i bakhodet vet vi at vi kan få med oss et godt resultat om vi bare fortsetter å jobbe. Det er små marginer som skal til og Lyn-damene reiser til Trondheim mer giret enn noen gang.

Troppen er nærmest skadefri, det er kun langtidsskadde Josefine Birkelund som ikke er klar.

Hvordan se kampen?
Kampen spilles på Koteng Arena i Trondheim. Bortebilletter til stadion kan kjøpes her.

Om det er stor nok interesse, så viser vi kampen på storskjerm på klubbhuset. Vi kommer tilbake til det i våre sosiale kanaler i løpet av fredagen.

Kampen vises på direktesport.no.

RBK – Lyn har kampstart lørdag 13.00.