Før kampen: Lyn – Rosenborg

Det er klart for første hjemmekamp

Kristin Haugstad og Lyn er revansjelystne. Her mot RBK fra treningskampen tidligere i sommer. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 09. jul 2020 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Første seriekamp endte dessverre med 5-2 tap mot Avaldsnes, der vi skapte nok sjanser til å score flere mål, men samtidig ikke evnet å minimere antall sjanser imot. Rosenborg spilte oppkjøringskamp på Kringsjå i juni, der endte det med 2-0 seier til RBK. Nå møter vi de hardtsatsende trønderne i Toppserien og er veldig klare for revansje fra sist kamp.

Det er fortsatt billetter igjen, det kan du kjøpe her.
Kampen streames også på direktesport om du ikke har mulighet til å se kampen live fra tribuneplass.

Rosenborg har spilt to kamper i oppkjøringen, den ene mot oss og den andre som endte med et 2-0 tap mot 1. divisjonslaget Stabæk. På overgangsfronten har trønderne forsterket seg veldig de siste ukene. Inn har landslagsspillerne Kristine Minde og Lisa Marie Utland-Karlsen kommet, i tillegg til det ettertraktede stortalentet Julie Blakstad som ankom på deadline day.

I første seriekamp viste Rosenborg at de ønsker å kjempe i toppen, etter at de spilte 1-1 mot LSK Kvinner, i en kamp de godt kunne vunnet. I den kampen var det nevnte Blakstad som avgjorde med et langskudd 10 minutter før slutt.

 

Norsk Energi er kampsponsor

Dette sier assistenttrener Oddbjørn Sindland til lyndamer.no før kampen:

«Vi er mer fornøyde med prestasjonene i de to foregående kampene, enn resultatene tilsier. Vi har jobbet med deler av forsvarsspillet denne uken og går for å holde nullen i vår første hjemmekamp».

«Rosenborg er, som vi kjenner Rosenborgs herrer fra 90-tallet, gode i kontringsfasen – så vi må være på vakt og sørge for å stenge de nødvendige rommene».

Trenerteamet har sett mye bra spill i de to siste kampene:
«I kampene mot LSK og Avaldsnes har vi startet veldig godt og hatt gode perioder i kampen, så målet blir å gjenskape dette og sørge for enda lengre perioder der vi spiller godt».

Sindland kan ellers rapportere om en revansjelysten gjeng på Kringsjå;
«Vi har noen langtidsskader, men ellers er troppen frisk, skadefri og revansjesugen».

Vi gleder oss til første hjemmekamp klokken 14.00 på lørdag.