Før kampen Lyn – Avaldsnes

Vi er i god form, noe som er praktisk når kampene kommer så tett som nå

Karen Oline Sneve. Foto: BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 17. sep 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Med en godt gjennomført bortekamp og ett poeng mot Trondheims-Ørn på lørdag, er det allerede på onsdag klart for en ny runde i Toppserien. Dette er runde 10 som ble utsatt på grunn av J19-EM i juli.

Kampen mot Ørn var en kamp hvor Lyn var nærmest 3 poeng, men både flyt og dommeravgjørelser gikk litt imot. Med fantastisk støtte fra tribunen føltes det som hjemmekamp på Koteng Arena. Vi takker publikum for støtten.

På onsdag tar Avaldsnes turen fra Karmøy og kampen spilles igjen på Grefsen stadion. De to siste møtene med Avaldsnes var i 2018-sesongen, hvor jentene fra Karmøy tok alle poengene i første kamp, mens det på Kringsjå ble poengdeling. Avaldnes har på sine fire siste kamper vunnet to og tapt to.

Lyn på sin side har ett tap og tre uavgjort de fire siste kamper, men har spilt godt i det siste og gleder seg til ny kamp på onsdag.

-Vi er i god form, noe som er praktisk når kampene kommer så tett som nå. Først og fremst handler det om å gjenskape det vi som lag har fått ut på banen fra og med andreomgangen mot VIF, der vi av en eller annen årsak virket å ta spillet vårt til et nytt nivå. Samtidig byr Avaldsnes på helt andre utfordringer enn Ørn som vi møtte sist, og vi må være klare til å ta opp hansken mot stjernegalleriet fra Karmøy. Det er to lag som er i oppløftende form som møtes til dyst, og det kommer garantert til å bli en hard kamp om poengene i morgen, sier hovedtrener Ole Johan Aas. Sees på Grefsen!