Før kampen Avaldsnes – Lyn

-klare for å revansjere forrige møte.

Emilie Bølviken. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 27. sep 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Med bare ti dager siden forrige møte er det på lørdag duket for et nytt oppgjør mellom Lyn og Avaldsnes. Kampen på Grefsen stadion endte med et 2-3 tap for Lyn, etter at Avaldsnes scoret tre mål på 10 minutter i 1. omgang. Lyn kom tilbake igjen, mobiliserte og viste en utrolig god lagmoral og scoret to mål i 2. omgang. Lagmoralen og det gode spillet ble med inn til forrige lørdags kamp mot Klepp, hvor Lyn endelig fikk betalt for høstens gode spill, og tok tre poeng.

Med den gode og positive opplevelsen er det et Lyn-lag som gleder seg til lørdagens oppgjør mot Avaldsnes, og er klare for å revansjere forrige møte.

Hovedtrener Ole Johan sier: «Vi gleder oss til å reise på weekend-tur til Haugesund. Med 3 poeng i sekken fra møtet med Klepp har vi fått enda et knepp mer selvtillit etter at denne høsten frem til forrige helg hadde ført til en relativt mager poengfangst på tross av mye oppløftende spill. Avaldsnes har vi en høne å plukke med etter at de vant på resultattavlen i Oslo, selv om vi var laget som vant sjansestatistikken. Samtidig blir dette en annen type utfordring enn den vi møtte for 10 dager siden. Nå er det vi som er gjester på Avaldsnes sin gressmatte, og vi er fullstendig klare over og ydmyke for  at vi møter både et formlag og et godt hjemmelag. Samtidig kategoriserer vi også oss selv som et formlag, og så langt denne sesongen har vi hatt flere gode prestasjoner når vi har vært ute på reisefot. På Grefsen var det åpenbart at vi klarte å nøytralisere noen av Avaldsnes´ styrker, men ikke alle. Samtidig evnet vi å få frem noen av våre styrker, men ikke alle. Med noen små justeringer både håper og tror vi på et mer Lyn-vennlig resultat når vi nå skal få måle krefter mot Avaldsnes igjen.»