Emma Stølen Godø klar for Lyn og Toppserien

-Kombinasjonen mellom godt miljø, motiverte spillere og dyktige trenere førte til at jeg takket ja.

Emma Stølen Godø. Foto: rbnett.no

Sist oppdatert: 13. aug 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

I helgen ble det klart at 19-åringen Emma Stølen Godø fra Molde skal spille for Lyn. Emma startet karrieren i Midsund, og har siden 2015 spilt for Molde. MFK leder i dag sin avdeling i 2. divisjon og indreløperen/kanten Emma har på sine 47 seniorkamper for Molde scoret 27 mål.

-Dette klubbskiftet har egentlig vært en rask prosess. Jeg ble kontaktet av Lyn rett før sommerferien, og etter å ha vært på prøvespill i sommer fikk jeg et tilbud jeg ikke kunne takke nei til, sier Stølen Godø.
Hovedgrunnen til at det ble akkurat Lyn er fordi Emma mener at det er en klubb som er flink til å utvikle unge spillere. De aller fleste på laget er på Emma sin alder, og Emma mener det er en fordel med tanke på å passe inn i gruppen. -Kombinasjonen mellom godt miljø, motiverte spillere og dyktige trenere førte til at jeg takket ja.
Emma ser frem til å bli kjent med et nytt lag, og til å få oppleve det øverste nivået i Norge. Hun tror det blir spennende å ta del av et lag på toppserienivå, og få et innblikk i hvordan opplegget er på og utenfor banen.
Emma sine sterke sider på banen er spilleforståelse, teknikk og hurtighet. Hun sier at hun er en offensiv spiller som liker å bidra med målpoeng. Hennes sterke sider utenfor banen er at hun er motivert, treningsvillig, lojal og har godt humør.
Hovedtrener Ole Johan Aas er godt fornøyd med nysigneringen. -Emma er en spennende spiller som vi fikk et kjært tips om før sommeren. Vi inviterte jenta på prøvespill og hun viste seg som en spiller med spennende offensive kvaliteter og ikke minst en personlighet som vi tror passer veldig godt inn i gruppen. Det er uten tvil et lite nivåhopp fra 2. divisjon til Toppserien, og Emma skal naturligvis få den tiden hun trenger til å tilpasse seg både østland og øverste nivå. Vi gleder oss til å ta del i Moldetalentets videreutvikling.