Emilie Raaum Closs er endelig tilbake fra skade

-og forlenger med Lyn

Sist oppdatert: 10. feb 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Emilie Raaum Closs har spilt i Lyn siden 2017 og på de årene har hun spilt 47 kamper for damelaget i 1. divisjon og Toppserien. Fjorårsesongen ble for hennes del dessverre preget av skader, men med stor stå på-vilje har hun gjort en meget god jobb med tanke på opptrening, og kom endelig på banen igjen, for første gang siden siste skade, under forrige helgs treningskamp.

-Fjorårets sesong ble absolutt ikke som jeg hadde sett for meg, da den ble ødelagt av mye skader. Jeg gleder meg derfor til å forhåpentligvis kunne bidra mer på fotballbanen denne sesongen og bli med videre i et spennende prosjekt! Gleder meg over å kunne spille fotball med en veldig fin gjeng igjen, sier Emilie.

Hovedtrener Ole Johan Aas gleder seg til å se Emilie i sin 4. sesong i Lyn-trøya: -Det er veldig kjekt å få pennen på det papiret som er Emilie Closs sin kontrakt. En spiller som fikk store deler av konkurransesesongen 2019 ødelagt på grunn av skader har nå kjempet seg tilbake og er klar for å kjøre på videre i Lyndrakt.

Som back og legestudent er Emilie avhengig av kapasitet, og det passer nok godt å beskrive henne som en venstreback som kan komme på overlap fra morgen til kveld. Samtidig representerer Emilie kontinuitet og vi gleder oss til å se hvordan hennes 4.sesong i Lyn-trøya utspiller seg.