Disse har byttet beite etter sesongslutt

Foto: Bildbyrån

Sist oppdatert: 06. jan 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Godt nytt år alle sammen!

Et nytt år er i gang og mange spillere og trenere som fortsetter i 2020 er på plass og presentert. I en fotballklubb og i et lag er det noen som kommer til, noen som bytter beite og noen som slutter.

Etter sesongslutt 2019 er det noen av spillerne som har byttet klubb. Maren Hagfors Thoresen skal spille i Stabæk, Linn Huseby skal spille i Røa og Vilde Hasund skal spille neste sesong i Sandviken. Maria Hustad skal ikke spille for Lyn neste sesong, og det er fortsatt uavklart for hvilken klubb hun skal spille. Vi takker alle fire for deres innsats i Lyn og ønsker dem lykke til kommende sesong.

Av trenere på Lyn Damer rekrutt har både Fredrik Løken Bjørnskau og Fredrik Roberg valg å takke for seg i Lyn for denne gang. De to har gjennom flere år lagt ned mye tid og godt arbeid i klubben, de har bidratt til å utvikle gode spillere, både til Toppserien og til aldersbestemte landslag. Bjørnskau jobber nå i Kolbotn som utviklingssjef og Roberg har valgt å trappe ned på klubbfotballen og konsentrerer seg nå om jobben i Oslo Fotballkrets.

Kim Martinsen har vært assistenttrener på damelaget til Lyn i mange år. Etter sesongslutt 2019 har Kim valgt å trappe ned med tanke på fotballen for å få bedre tid til familien. For å ikke forsvinne helt fra fotballen har Kim nå fått en rolle i Oslo Fotballkrets. Klubben og jentene takker for Kim sin store innsats gjennom flere år – det har vært en sann glede å ha Kim på treninger og kamp med sin fotballkunnskap og sitt gode humør. Vi ønsker Kim lykke til.