Det er duket for høstsesongens store byderby på Grefsen stadion

Denne helgen skal vi bruke på å hedre historien med å holde liv i derby-spøkelset som vi vekket opp fra dvale 18. mai på Intility.

Noor Eckhoff. Foto: BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 23. aug 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

På søndag smeller det igjen. Det er duket for høstsesongens store byderby når vi tar imot Vålerenga til kamp på Grefsen stadion kl. 13.00. Forrige møte vil stå i Lyns historiebøker da det var første gang Lyn slo laget fra øst. En deilig seier og følelse jentene skal gjøre alt de kan for å gjenskape.

Før helgens møte ligger Lyn på 8. plass og Vålerenga ligger på en 4. plass.

Damelagets Noor Eckhoff gleder seg veldig til søndagens kamp. -Det er noen lag man gleder seg ekstra til å møte, og Vålerenga er ett av de lagene. Vi forventer et mer tent Vålerengalag i dette møtet etter at vi slo dem på deres hjemmebane. Som vanlig er det et hatoppgjør og kampen om Oslo. Jeg oppfordrer alle med hjertet i Lyn til å komme på Grefsen stadion på søndag, sier Noor.

Forrige helg ble vi historiske da vi oppnådde 13 poeng i Toppserien, det høyeste antallet poeng som Lyn noen gang har hatt. Denne helgen skal vi bruke på å hedre historien med å holde liv i derby-spøkelset som vi vekket opp fra dvale 18. mai på Intility. Vi skal gå ut på Grefsen stadion og fokusere på vårt spill og våre muligheter. Men vi er fullstendig klar over at vi møter et Vålerenga som garantert er veldig gira på å revansjere at vi ødela fotballens festdag for dem. Vi er godt forberedt på VIF og klarer vi å stå imot Vålerengas offensive kraft, kommer vi garantert til å skape muligheter. Da handler det om å sette de mulighetene i mål, så opprettholdes balansen i verden med at Lyn, som vanlig i 2019, slår Vålerenga. For at Lyn skal kunne slå Vålerenga på banen er vi avhengig av at det samme skjer på tribunen. Vi trenger all den støtten vi kan få, sier hovedtrener Ole Johan Aas

Damelagets Hedda Foslie, som for tiden er skadet, har meldt seg som leder for Mini Bastionen, og vi håper alle barna i Lyn-land vil være med henne og skape liv og røre på tribunen. Hedda er i gang med å lage banner, og hun har skrevet en sang som alle kan synge. Vi oppfordrer alle til å ta på Lyn-tøy og bli med å skape liv på tribunen!