Det blir flere klemmer i 2020

Karen Oline Sneve skrev under toårskontrakt i fjor

Karen Oline Sneve. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 05. des 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Karen Oline Sneve. Foto: BillyBonkers
Karen Oline Sneve. Foto: BillyBonkers

Karen Oline Sneve, trønderen som kom fra Grei til Lyn i januar, har stått bakerst som en bauta for Lyn gjennom hele sesongen, og hun har spilt hvert eneste minutt i Toppserien i år. I tillegg til å være en viktig spiller Lyn er glad for å ha med videre, synes TSU Vebjørn Urdal og markedsansvarlig Trine Mollan at det er viktig at trønderbataljonen på Kringsjå holder sammen, også i 2020.

På spøsmål om hvordan 2019-sesongen har vært og hvordan hun ser for seg at 2020-sesongen blir, svarer Karen: -Det har vært en utrolig god erfaring. Jeg merker at Toppserien er et knepp opp fra 1. divisjon, med tanke på trenings- og kamphverdag. Det har vært utrolig artig å bli kjent med laget og klubben, som jeg gleder meg til å fortsette et år til med. Det har vært en utrolig reise med en avslutning hvor det var veldig deilig å være det laget som gikk av med seieren i kvalik.

-I 2020 gleder jeg meg til å se hvordan det nye seriesystemet blir. Jeg er sikker på at Lyn kommer til å ta flere steg i det nye året, mot å bli et enda sterkere Toppserielag, sier trønderen Karen.