Camilla Huseby til OBOS Damallsvenskan

Camilla Huseby Foto: Vegard Wivestad Grøtt, BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 28. jan 2020 Skrevet av: Trine Mollan

 

Camilla Huseby drar utenlands for å spille fotball, i Sveriges øverste liga: OBOS Damallsvenskan. Klubben hun skal spille for er Djurgården, en klubb på alder med SFK Lyn, med tilholdssted i Sveriges hovedstad Stockholm. Camilla selv tror det blir veldig spennende i Sverige, og hun føler det at det er det neste riktige steget å ta for henne.

I sesongen 2019 kom Djurgården på 10. plass i OBOS Damallsvenskan.

Camilla har spilt i Lyn siden 2017 og har siden da spilt 76 kamper for Lyn Damer. Hovedtrener Ole Johan uttaler om overgangen:

«Det er på en måte veldig trist å miste en så god og profesjonell fotballspiller som Camilla, og et så flott menneske. På en annen måte er det akkurat sånn her det skal være. Lyn er en utviklingsklubb på øverste nivå i Norge, og vi skal være veldig stolte av at Camilla nå blir utenlandsproff via å ha gått «Lyn-skolen». Camilla ble en etablert toppseriespiller i løpet av sine 3 år i Lyn, og hun ble så raskt god at hun året hun fyller 21 ble moden for oppgaver utenlands. Vi som klubb klapper både oss selv og Camilla på skulderen for 3 flotte år, og ønsker henne masse lykke til med nye utfordringer!»