Besøk fra Najonalforeningen for folkehelsen

Sist oppdatert: 10. sep 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

I forrige uke hadde damelaget besøk Hanne Nerland, likeperson i Nasjonalforeningen for folkehelsen. Hanne holdt et lærerikt og rørende foredrag hvor hun gav god innsikt om demens samtidig som hun delte personlige erfaringer rundt sykdommen.

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en av samarbeidspartnerne til Toppfotball Kvinner. Stort engasjement og mye frivillighet rundt om i hele landet er noe Toppfotball Kvinner og Nasjonalforeningen for folkehelsen har felles. Toppfotballen på kvinnesiden har ønsket å samle seg om et felles sosialt prosjekt og Nasjonalforeningen for folkehelsen passer veldig godt sammen med kvinnefotballen ønsker å stå for.

Nasjonalforeningen for folkehelsen er en frivillig organisasjon som jobber med demens og hjerte- og karsykdommer ved lokalt arbeid, politisk påvirkning og innsamling til forskning. Lørdag 21. september er Alzheimerdagen, og Lyn spiller hjemmekamp mot Klepp. Lyn vil markere denne dagen sammen med Nasjonalforeningen for folkehelsen, hvor det kommer noen fra Ullern Helselag på kampen med en en stand med noen aktiviteter og informasjon, samt at de kommer til å gå rundt med bøsser og samle inn penger.