Anna Nerland Aahjem med overgang til Lyn

-Planen er at Lyn og Anna på lang sikt skal bli en knallgod match

Sist oppdatert: 16. aug 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Anna Aahjem kommer nå til Lyn fra Hødd etter å ha trent med Lyn tidligere i sommer, og skal umiddelbart lånes ut til ØHIL ut sesongen. 19-åringen fra Sunnmøre startet fotballkarrieren sin i Åheim, og har siden 2016 spiult i Hødd. På sine 27 kamper for Hødd i 3. divisjon og 2. divisjon har spissen scoret 25 mål.

-Anna er en interessant spiss vi så potensial i da hun var og trente med oss tidligere i sommer. Hun er en real goalgetter, og er veldig sterk – en god kombinasjon inne i motstanderens boks. Vi ser at hun kan bli toppseriespiller på sikt, men et naturlig steg på veien fra 2. divisjon til Toppserien heter 1. divisjon. Vi tok dermed kontakt med ØHIL, og etter noen treninger der denne uken har alle parter funnet ut at ØHIL og Anna er god match på kort sikt. Så er den videre planen at dette skal føre til at Lyn og Anna blir en knallgod match på litt lengre sikt. Vi gleder oss til å følge både Anna og ØHIL utover høsten, sier hovedtrener Ole Johan Aas.

Anna sier at hun er veldig glad for at hun har signert for Lyn, og at det er et stort steg opp fra 2. divisjon og Hødd. -Jeg gleder meg til det neste halvåret hvor jeg skal spille for ØHIL i 1. divisjon, og håper dette kan være med på å utvikle meg som fotballspiller. På sikt håper jeg at jeg kan få mulighet til å spille i Toppserien for Lyn. Jeg valgte å melde overgang til Lyn fordi jeg jeg har fått inntrykk av at det er en bra klubb, med en fin spillergruppe og et godt trenerteam, sier en fornøyd Anna Nerland Aahjem.

Vi gleder oss over at Anna har blitt en del av Lyn!