Før kampen Lyn – Røa.

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

 17. SERIERUNDE I TOPPSERIEN 2018
I morgen får vi besøk fra Vestre Aker og Røa i årets 17. serierunde i Toppserien 2018. De rødkledde har hatt en varierende sesong, men har så absolutt vist at de har et godt toppnivå. Energiske Geir Nordby er treneren i Toppserien med desidert lengst fartstid, og han stiller i morgen til kamp med ei robust gruppe med spillere.

I skrivende stund innehar Røa 7. plass på tabellen – 20 poeng etter 16 spilte seriekamper. Med tanke på spillergruppen så har bydelsklubben før årets sesongstart hatt en viss utskiftning. Når det gjelder oss selv så har uke 36 totalt sett vært en relativt normal treningsuke – intakt syklus – de, kall det, vanlige og tilmålte øktene har vært på plass.

Noen spillere har vært på landslagssamling – noe som alltid justeres inn når spillerne er tilbake i klubbhverdagen. Med tanke på fokus og prioriteringer i hverdagen så er det ingen tvil om at vi har hatt et bevisst forhold til seriekampen i morgen.

Når det gjelder egen kamptropp så stiller vi med to spillere med en fortid i nettopp Røa – nemlig Trine Skjelstad Jensen og Vilde Hasund. Trine er relativt nylig ankommet Lyn Fotball, mens Vilde var blant annet særs toneangivende i årets første oppgjør mot nettopp Røa. Ellers vil vår kamptropp i morgen inneholde 18 spillere som alle er 100% klare til kamp. Kampstart er på Kringsjå KG 1 kl 17:00 lørdag 8. september