FØR KAMPEN: LYN-KOLBOTN

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

LYN FOTBALL – KOLBOTN, 19. SERIERUNDE I TOPPSERIEN 2018.

Førstkommende lørdag får vi besøk fra Oppegård kommune og nærmere bestemt Kolbotn.
Ikke videre lang tid siden lagene møttes på Sofiemyr – en kamp hvittrøyene vant 1-0 hjemme på sitt eget naturgress.

Ellers har Akershus-klubben hatt en relativt stabil sesong og innehar i skrivende stund 5. plassen på tabellen. Med andre ord så har Knut Statleim og Michael Frank sine utvalgte lykkes over snittet greit til nå denne sesongen.

Som tidligere beskrevet så er alle kamper i Toppserien, på hvert sitt vis, vriene – hjemmekampen mot KIL er intet unntak.

Vi i Lyn Fotball ser så absolutt frem til å møte Kolbotn i årets 9. hjemmekamp på innbydende Kringsjå KG. For oss blir det av ulike årsaker kjekt å igjen få møte en av de aller mest tradisjonsrike klubbene i kvinnefotballen.

Prestasjonsmessig kommer vi selv fra en stødig gjennomført bortekamp mot årets suverene seriemestere LSK. Denne prestasjonen er en klar referanse på hvor listen må ligge i Toppserien – uansett hvilket lag som står på motsatt banehalvdel.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 18 spillere (2 keepere + 16 utespillere) på lørdag.

Alle våre utvalgte spillere er 100 prosent – på alle vis godt forberedt og ikke minst mer enn klare til seriekamp mot Kolbotn.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Kampstart er på Kringsjå Kunstgress lørdag 22 spetember klokken 15.00. Kom og støtt jentene i jakten på tre poeng!

(Foto: Noor Eckhoff var en av lagets beste mot LSK sist helg)