Jenny Røsholm Olsen og Joanna Bækkelund i Norge J19 tropp

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

I starten av oktober skal J19-landslaget i aksjon i EM-kvalifiseringen i Bosnia og Hercegovina. J19-landslagstrener Nils Lexerød har i denne runden en totaltropp basert på spillere fra 00 og 01-kullene.

Med seg i trenerteamet har haldenseren denne gangen tatt med seg tidligere ÅFK-trener Trond Fredriksen – et interessant trenervalg.

Fra oss i Lyn Fotball skal i denne omgang Jenny Røsholm Olsen og Joanna Aalstad Bækkelund representere Norge J19. Jenny går inn i sin andre kvalifiseringsrunde med J19-landslaget og Joanna går inn i sin tredje kvalifiseringsrunde med J19-landslaget. Med andre ord så er det to rutinerte spillere fra Lyn Fotball på dette nivået. En annen spiller fra Lyn Fotball som fort kunne vært aktuell i J19-troppen, Runa Lillegård, er dessverre forhindret på grunn av sykdom.

Kampene i Bosnia og Hercegovina spilles slik: 2. oktober klokken 15.00: Georgia – Norge, Novi Gradski 5. oktober klokken 15.00: Bosnia-Hercegovina – Norge, Stadium Etno Selo 8. oktober klokken 15.00: Tsjekkia – Norge, Stadium Etno Selo V

i i Lyn Fotball ønsker samtlige spillere og trenerapparat lykke til med utfordringene som venter i Forbundsrepublikken ved Adriaterhavet!