Nytt ambassadørlag med MOT

aa

channel_id

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Lyn Fotball Damer tar samfunnsansvar og prioriterer arbeidet med barn og unge høyt. Tirsdag denne uken signerte damelaget ved lagets kaptein, Joanna Aalstad Bækkelund, en samarbeidsavtale med MOT ved Ingrid Ness Rolland. Damelaget har dermed blitt ett av MOTs ambassadørlag, og skal med MOT-logoen på ryggen vise at de har MOT, minne på og styrke MOTs budskap.

MOT og Lyn Fotball damer skal sammen jobbe mot et felles mål: Robust ungdom, som inkluderer alle. Ungdom med bevissthet og mot -mot til å leve, til å bry seg og til å si nei.  Hver enkelt spiller på damelaget er synlige rollemodeller og skal gjennom arbeidet med MOT bli bevisste på det.

-Vi er glade for, og stolte av å være et av MOTs ambassadørlag. Vi gleder oss til å kunne videreformidle med MOT de gode verdiene, sier Trine Mollan i Lyn Fotball.

MOT samarbeider i dag med totalt 13 fotballag i Eliteserien, OBOS-ligaen og Toppserien. Lyn Fotball er glade for å være et av de lagene.

Lyn Fotball Damer er en utrolig flott gjeng med gode verdier som vi gleder oss til å samarbeide med. Gjennom å bruke forbildene på Lyn Fotball Damer til å fronte MOTs budskap forsterker vi MOTs effekt på ungdom, og MOT klarer enda bedre å nå inn og styrke ungdoms mot -til å leve, til å bry seg og til å si nei, sier ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland.

Vi gleder oss over samarbeidet!

 TIl venstre kaptein Joanna Aalstad Bækkelund, til høyre MOTs ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland
TIl venstre kaptein Joanna Aalstad Bækkelund, til høyre MOTs ambassadøransvarlig Ingrid Ness Rolland

Les mer om MOT på: https://www.mot.no/