Før kampen LSK Kvinner – Lyn

sponsors_-_1st_section

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

Førstkommende søndag tar vi turen til LSK-hallen for å møte årets seriemester LSK.

Romerikingene har denne sesongen gjort rent bord her hjemme – 17 seire på 17 spilte seriekamper vitner om kvalitet og ikke mist stabilitet. Gultrøyene har ei godt balansert spillergruppe med 7-8 spillere i bruttotroppen til det norske A-landslaget, samt internasjonalt innslag og spillere på ulike norske aldersbestemte landslag. Med andre ord så er det ingen overdrivelse at det er ei kvalitetsrik gruppe med spillere som Hege Riise & co har å velge ut i fra. I tillegg til spill i Toppserien kommer nå LSK fra en kamp i WCL mot WFC Zvezda-2005 fra Russland. En kamp kaptein Ingrid Moe Wold og hennes lagvenninner nokså kontrollert vant 3-0 på Jessheim – et tilnærmet perfekt utgangspunkt foran returkampen i Moskva.

Søndagens seriekamp borte mot den over snittet godt bemidlede tittelgrossisten LSK blir nok fort å regne som den ultimate utfordringen i Toppserien. Gultrøyene er, ikke spesielt overraskende, kjempestore favoritter i egen hall når kampleder Emilie Rodahl Dokset fra BSK blåser til kamp.

Vi i Lyn Fotball er, som alltid, godt forberedt på hva som venter oss i sesongens 10. bortekamp. At vi blir utfordret solid på det tekniske, fysiske, strategiske/taktiske og mentale plan bør ikke komme bardus på. Ellers vil søndagens forestilling inneholde noen interessante spenningsmomenter, lokalt krydder og dueller – uten her å gå mer i dybden rundt nettopp dette.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 16 spillere (2 keepere + 14 utespillere) på søndag. Alle våre involverte spillere er 100 prosent og på alle vis godt forberedt til kamp mot LSK.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Kampstart er kl 18:00 i LSK-hallen søndag 16. september.

Bildet: Linn Huseby har vært målgarantist i år, og skåret også sist mot LSK Kvinner.