FØR KAMPEN: ARNA BJØRNAR – LYN.

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

15. SERIERUNDE I TOPPSERIEN 2018.

I kveld tar vi turen over fjellet og i morgen venter Arna Bjørnar i den 15. serierunden av Toppserien 2018. Arna Bjørnar er en kjernesunn klubb som har prestert og levert over mange år på øverste nivå i Norge. Bydelsklubben hører i dag hjemme i en av Bergens åtte bydeler, etter at tidligere Arna kommune i 1972 ble innlemmet i den da, nye Bergen storkommune. Bydelen Arna har rundt 15 000 innbyggere – bydelen består av totalt 19 grunnkretser – som omfatter delområdene Lone, Ytre Arna og Indre Arna. Arealet er 99,71 km² landareal og 2,78 km² ferskvann – mesteparten av arealet omfattes av store fjellmassiver i både øst og vest.

Når det gjelder sesongen til nå i Toppserien så har bergenserne, ikke uventet, fremstått solid og innehar i skrivende stund 5. plassen på tabellen. Morten Røssland og hans kompetente team har garantert ambisjoner om å minst forsvare og sogar forsterke tabellposisjonen ut over sesongen. Rødtrøyene har ei komplementær og skarp gruppe med spillere, samt en fin blanding av rutine og ungt pågangsmot. Kaptein Maria Brochmann (nylig tatt ut på det norske A-landslaget) leder laget, og rundt seg har hun spillere med gode individuelle ferdigheter og kvaliteter.

Vi i Lyn Fotball er godt forberedt på hva som venter oss i en av årets mest krevende bortekamper. Lørdagens dyst, mot en av sesongens mest betrodde lag i Toppserien, blir av flere årsaker interessant. Hordalendingene er naturlig nok klare favoritter, men vi har slettes ingen plan om å gi ved dørene når Malin Øiseth Frantzen fra Fet blåser til kamp. Ferdighetene og kvalitetene i egen gruppe har vi bestemt tillit til – vi leker ikke butikk, men vi vet uansett hvor listen må ligge. Respekten for motstanderne er som alltid tilstede – uten at denne overhodet og aldri overskygger lysten til å kunne prestere best mulig.

Med tanke på egen kamptropp så stiller vi i Lyn Fotball fulltallig på lørdag. Alle våre involverte spillere er 100 prosent og særs spillesugne til møtet med et av seriens mest velspillende fotballag.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Kampstart er i Arna Idrettspark (gress) kl 14:00 lørdag 25. august.

(Bildet. June Østensen har hatt en fin start på høstsesongen.)