Før kampen Lyn Klepp. 18 august 1500 på Kringsjå.

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Ingvar Graffer

 

I morgen lørdag får vi besøk fra Rogaland fylke – nærmere bestemt fra Jæren og Klepp IL. Laget til trener Oliver Harder har ikke spesielt overraskende hatt fin flyt denne sesongen og innehar i skrivende stund 2. plassen på tabellen

De helgrønne var av «ekspertene» spådd som en av de aller heteste medaljekandidatene i Toppserien 2018 – noe som absolutt kan sies å være berettiget, Med andre ord så er det en knalltøff utfordring vi har i vente på Kringsjå KG i morgen.

Vi i Lyn Fotball ser utvilsomt frem til morgendagens dyst mot en av sesongens mest betrodde lag i Toppserien. For oss blir det av flere årsaker kjekt å få møte en av de aller mest tradisjonsrike klubbene i kvinnefotballen.

Klepp er naturlig nok store favoritter, men vi har ingen plan om å gi ved dørene når kampleder Marte Sørø blåser opp til kamp. Respekten for motstanderen er som bestandig tilstede, men frykten lar vi som alltid forbli i den skuffen den hører hjemme.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 18 spillere (16 utespillere + 2 keepere) i morgen. Alle våre involverte spillere er 100 prosent og mer enn klare til lørdagens seriekamp mot de helgrønne fra vest.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Kampstart er på Kringsjå KG 1 kl 15:00 lørdag 18. august.