OBOS TOPPSERIEN SUPERHELG – Telenor Arena 26.-27. mai

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av:

 

Klubbens spillere og ledere, supportere og andre lokale interesserte inviteres til OBOS SUPERHELG på Telenor Arena lørdag 26. mai og søndag 27. mai. Det legges opp til stor folkefest for supportere og yngre årganger, med mye ekstra underholdning rundt arrangementet denne helgen. Alle guttene i klubben er selvfølgelig også hjertelig velkommen utover til Telenor Arena denne helgen – sammen bygger man også klubbfølelsen i å støtte opp om egne lag.

Underholdning av ulikt slag hele helgen og «3 mot 3 turnering» for årsklassene 8-12 år arrangeres begge dager – husk egen påmelding via www.superhelgen.no. Jo flere Lyn-lag som deltar jo bedre! 

Kampoppsett Toppserien i Superhelgen:

Lørdag:
12.00    Røa vs Arna Bjørnar
14.30    Kolbotn vs Klepp
17.00    Stabæk vs Sandviken

Søndag:
12.00    Lyn vs Grand Bodø

14.30    Vålerenga vs Trondheims Ørn
17.00    LSK Kvinner FK – Avaldsnes

Billettbestilling
Arrangøren har gjort det enkelt med å sikre at billettkjøpere i de ulike klubbene får sitte sammen på A-lagets kamp – vedlagte link til Lyn sin hjemmekamp lørdag er fribilletter til samme felt for deres supportere; på samme måte som andre klubber får for sine klubber.

Ønsker man å bestille billetter også til Telenor for lørdagen – så benytter man i tillegg linken for dette nedenfor for disse.

Lyn kamp Telenor Arena – frie billetter på eget Lyn felt;

https://www.ticketmaster.no/event/573225?CL_ORIGIN=ORIGIN6

Lørdag billetter Telenor Arena – frie billetter på nøytralt felt;

https://www.ticketmaster.no/event/573225

«3 mot 3 turnering» – barn 8-12 år.
Det arrangeres turnering i helgen for de yngre årsklassene på oppsatte minibaner utenfor Telenor Arena og det ønskes at så mange som mulig fra de yngre årsklassene fra Lyn er påmeldt til dette, gjelder både gutter og jenter! Egen informasjon med påmelding: www.superhelgen.no

Husk joggesko for de som skal være med – kampene spilles på asfalt underlag.

Gratis busstransport fra klubbhuset – kun for de seks «hjemmelagene».
Det settes opp gratis busstransport gjennom HMK Busstransport for hjemmelagene denne helgen. Antall busser blir satt opp ut fra behov, dvs både antall billettkjøp og påmelding til «3 mot 3 turneringen» er med og styrer dette. Busstransporten gjelder kun kampdagen for de respektive hjemmelagene.

Arrangementet vil starte i 11-tiden lørdag og Lyn spiller sin kamp i Toppserien kl. 12.00 søndagen 27. mai;

– med tanke på annet som skal skje ovenfor så settes busser opp med avgang fra Ullevaal Stadion – utenfor Thon Hotel kl. 10.00.

Folk må selv sørge for sin egen retur tilbake, da det selvsagt også vil være svært ulike avganger hjemover med tanke på alt som skal skje på Telenor Arena.

Parkering mot betaling på Telenor Arena.
Vær klar over at det er betaling på parkeringsplassen hos Telenor Arena, slik at man husker på dette ved ankomst dersom man kjører selv. Nok en god grunn til å bli med bussen i felles avreise fra klubbhuset utover til kampdagen for alle store og små interesserte i klubben som skal ta turen. En fin måte og bygge klubbfellesskap på tvers av årganger i klubben dette.

For benyttelse av kollektiv transport med Ruter til Telenor Arena:

  • Rutebuss fra Oslo – buss 31 avstigning Fornebuparken
  • Hvis du kommer vest fra så bytter dere til 31 bussen på Lysaker.
  • Charterbuss – Supporterbuss – parkering på 8.2 (publikumspark).