I KVELD KOMMER VÅLERENGA PÅ BESØK – KOMMER DU?

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av:

 

 (Foto: blir nok nye tøffe tak for Noor Eckhoff mot Vålerenga)
(Foto: blir nok nye tøffe tak for Noor Eckhoff mot Vålerenga)

I dag spilles den utsatte seriekampen (2. serierunde) mot VIF på Kringsjå KG.

Blåtrøyene er nå inne i sin syvende strake sesong i Toppserien siden opprykket i 2011.

Fjorårets NM-finalist har foran årets sesong knyttet til seg Monica Knudsen på trenersiden, samt at tidligere landslagssjef, Eli Landsem, har overtatt roret som Sportssjef.

Med tanke på spillertroppen så har østkantklubben valgt å gjøre betydelige utskiftinger – både kjente norske og internasjonale spillere har gjort sitt inntog på Valle.

At det nå satses kraftig i VIF er hevet over enhver tvil – noe som en ekstern investor (Ole Richard Anfinnsen) gjør det mulig å realisere.

Sett i lys av det å kunne løfte et totalprodukt – norsk kvinnefotball – så er det utvilsomt positivt at velvillige mennesker bidrar med betydelig kapital.

Kort fortalt så er det to ulike tilnærminger som møtes til dyst på Kringsjå KG i morgen kveld.

Nåværende herretrener i VIF, Ronny Deila, sa det fint i sin tid i drammensklubben Strømsgodset; det er to mulige måter i fotball – enten så kan man utvikle kompetansen (og det krever tid), eller så kan man kjøpe kompetansen (det krever penger).
Begge løsninger er fullt mulig gjennomførbare – og begge løsninger er innafor og legitime.

Når det gjelder formutvikling så kommer Monica Knudsen og hennes utvalgte fra seier i de to siste seriekampene – Avaldsnes (borte) og Stabæk (hjemme).

Med andre ord så er det en VIF-trener og spillergruppe stinne av selvtillit som ankommer Kringsjå. Relativt nybakt Europamester og kaptein Sherida Spitse leder laget, og rundt seg har hun spillere med gode individuelle kvaliteter og ferdigheter.

Vi i Lyn Fotball er, som alltid, godt forberedt på hva som venter oss i sesongens andre hjemmekamp på Kringsjå KG.

Dagens batalje mot kapitalsterke og titteljagende VIF blir av flere årsaker interessant.

Klubben fra Bydel Gamle Oslo er naturlig nok store favoritter, men vi har slettes ingen plan om å stå igjen på perrongen når dyktige Emilie Rodahl Dokset fra BSK blåser til kamp.

Vi er fullstendig inneforstått med hvor listen må ligge – det kommer ikke an på hvordan vi har det, men på hvordan vi tar det. Utrolig mange som sier de både ønsker og vil – og så har man de som faktisk får det til.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 18 spillere (2 keepere + 16 utespillere).

Alle våre involverte spillere er 100 prosent og på alle vis godt forberedt til kamp mot VIF.

Ydmyk i medgang – sta i motgang! Kampstart i dag (onsdag) er på Kringsjå KG 1 kl 18:30.

Under følger informasjon vedr. damelagets kamp:

Hvordan ta seg til kamp: T-BANE: Ta linje 5 Sognsvann til Kringsjå. Det tar 5 minutter å gå gjennom Kringsjå studentby.

BIL: Fra Ullevål Stadion, opp Sognsveien til Kringsjå. Ta av fra Sognsveien ned Olav M Troviks vei til dere ser Kringsjå Idrettsplass i bunnen av bakken. Se oversiktskart i bunnen av denne artikkelen.

Parkering: Q-park eier parkeringen som ligger ved inngangen til Kringsjå Idrettspark, nord for klubbhuset. P-automat står inne på parkeringsområdet. Husk å betale tilstrekkelig slik at dere unngår bøter.

Billetter: Billetter til damelagets hjemmekamper i Toppserien og NM koster 100 kr. Betalingsmetode er kontanter, betalingskort og VIPPS (#1896). Barn og ungdom under 16 år slipper inn gratis!

Det er også mulig å kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper i Toppserien. Sesongkortet koster 700 kr og kan kjøpes her: https://www.explendo.no/lynfotball?productid=1080

Sesongkortene hentes ved billettbordene ved inngangen til anlegget.

Tribune: Det vil kun være mulig å se kampen fra tribuneområdet som ligger nordøst for klubbhuset.

Kiosk: Til damelagets hjemmekamper vil det være åpen kiosk både inne i kantinen i klubbhuset og ute ved Brustad Bua. Her vil det være et godt utvalg av både drikke og mat. Betalingsmetoder er kontanter, betalingskort og VIPPS.

Toaletter: Toaletter er lokalisert inne i klubbhuset ved den midterste inngangen. Her finnes fire toaletter, hvor av ett handicaptoalett.

Vi håper du tar turen begge dager og støtter våre to a-lag til seire.

Vel møtt til kamp!