OBOS er med på laget

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av:

 

OBOS har i vinter vist at de ønsker å satse tungt på norsk kvinnefotball. Før jul ble boligbyggelaget som kjent generalsponsor for Toppserien. Nå slår de til igjen, og blir en viktig samarbeidspartner for damesiden i LYN Fotball. OBOS og LYN Fotball har skrevet en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2020.

– Avtalen med Lyn er en viktig styrking av år satsing på jente- og kvinnefotball. For OBOS er det viktig å bidra til at jenter og kvinner kan spille fotball som lenge som mulig, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

OBOS har virkelig sett en kommersiell verdi av norsk kvinnefotball og har samtidig vært en viktig premissleverandør for at også andre aktører har fått opp øynene for kvinnefotballen. 

For LYN bidrar midlene fra den langsiktige avtalen med OBOS til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere.

LYN Fotball har en av de største avdelingene i Oslo på jentesiden, og det har gjennom flere år vært prestert sterke resultater. Dette er noe som det skal bygges videre på i framtiden og da med hjelp fra ansvarsbevisste aktører som OBOS.

LYN Fotball takker for støtten og ser fram til gode år med OBOS.

Har du lyst til å være med å støtte Damelaget vårt? Ta kontakt på post@lynfotball.no.