Fortjent borteseier i årets første kamp

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

I dag tok vi turen opp til vintervakre Løten for å møte Fart i årets aller første treningskamp. Som vanlig, så også i dag, er det alltid et hyggelig vertskap som venter oss når vi kommer på besøk til de røde fra Øvre Vang.

Med tanke på den perioden vi nå er inne i, er treningskamper en vesentlig faktor og vi gledet oss stort til å komme skikkelig i gang.

Før kampstart var vi noe spent på hva nytiltrådte Finn Willy Taugbøl og hans utvalgte ville komme opp med. Nye trenere har jo ofte en tendens til å sette sitt særegne preg på både spillestil og kampstrategi.

Med fasit i hånd ble dagens treningskamp en forestilling der vi fra start til mål var det førende laget. Vi eide i stor grad ballen gjennom hele kampen, og med tanke på dette fikk vi som kollektiv god øving mot etablert forsvar. Noe som utvilsomt er nyttig med tanke på det offensive – spesielt relasjonelt sett.

Når det kommer til det defensive fikk vi nyttig øving rundt tilstedeværelse og eget gjenvinningsspill. Summen av dette er noe vil helt kan ta med oss og ikke minst bygge videre på.

Ellers hadde vi 4 debutanter i Lyn-drakten på banen i dag – Mimmi Löfwenius og Vilde Hasund startet kampen, samt at Louise Normann og Malin Lavik Soleng spilte den siste halve timen. Nyttig øving og kjekt å se alle fire nytilvekstene på banen mot en absolutt kapabel motstander.

At Mimmi er en gjennomgående skapende kraftpakke, og at Vilde er sterkt involvert i samtlige scoringer er heller ikke videre negativt.
Vi gleder oss så absolutt til fortsettelsen!

Vi takker Fart for nyttig matching og hyggelig vertskap – og ønsker de lykke til med de ulike utfordringene i sesongen 2018. I tillegg og ikke minst takk til dagens stødige dommertrio.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Fart – Lyn 0-3

Mål:

0-1 Vilde Hasund (26. minutt)
0-2 Vilde Hasund (57. minutt)
0-3 Jenny Røsholm Olsen (64. minutt)

Tilskuere: 65
Løten Kunstgress

1. Amalie Leinebø 2. Sofie M. Tunes (June Østensen fra 46. minutt) 3. Camilla
Huseby (Malin Lavik Soleng fra 58. minutt) 4. Joanna Aalstad Bækkelund (Kaptein) 5. Emilie Raaum Closs (Katerina Bjerke fra 60. minutt) 6. Anna Linnea Palm 7. Linn Huseby (Synne Hurum Austmo fra 58. minutt)
8. Vilde Hasund 9. Jenny Røsholm Olsen 10. Mimmi Löfwenius (Louise Normann fra 60. minutt) 11. Runa Lillegård (Emilia Ruud fra 46. minutt)