Storseier i årets andre treningskamp

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Strømmen Stadion var i dag åsted for sesongens andre treningskamp – motstander var fjorårets divisjonskollega Grei Kvinner. Noe småsure værforhold i Akershus, men kunstgressmatta holdt seg utmerket gjennom hele kampen – tross et relativt jevnt, om ikke veldig tett snøfall.

Vi nå er inne i en periode der treningskamper en vesentlig faktor, og med andre ord er det overordnet at flest mulig i spillertroppen får godt med tid på banen.

Før kampstart var vi noe spent på hva Odden og hans Grei ville komme opp med rundt spillertropp og kampstrategi. Innganger på nye sesonger preges tidvis av en viss grad av eksperimentering rundt tallkombinasjoner, prøvespillere og sogar spillprinsipper.

Med fasit i hånd ble dagens treningskamp en forestilling der vi fra start til mål var det førende laget. Vi eide i stor grad ballen gjennom hele kampen, og med tanke på dette fikk vi som kollektiv nok en kamp med god øving mot etablert forsvar.

Selv om vi i dagens kamp hadde veldig mye ball så skal vi være ærlige nok til å innrømme at den generelle pasningskvaliteten i eget spill ikke var på ønsket nivå. Hvorfor pasningskvaliteten ikke traff helt 100% i dag skyldes noen ulike faktorer, men dette skal vi som gruppe jobbe bevisst og godt med i den kommende perioden.

Det vi i dag skal være godt fornøyde med er at vi scorer hele 10 mål og ikke minst holder nullen mot laget fra Groruddalen.

Når det kommer til de ulike scoringene så skapes disse på ulikt og variert vis – gjennombrudd fra ulike rom i banen, skarpe bevegelser, gode relasjoner og distinkte avslutninger.
Absolutt kjekt, men dette er noe vi skal jobbe ytterligere med for å kunne videreutvikle i tiden som ligger foran oss.

Når det kommer til det defensive i dag fikk vi fin øving rundt tilstedeværelse, boksspill og eget gjenvinningsspill.

Vi takker Grei Kvinner for nyttig matching – og ønsker de lykke til med de ulike utfordringene i sesongen 2018. I tillegg og ikke minst takk til dagens dommertrio.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

Grei – Lyn 0-10

Mål:

0-1 Linn Huseby
0-2 Mimmi Löfwenius
0-3 Anna Linnea Palm
0-4 Synne Hurum Austmo
0-5 Vilde Hasund
0-6 Jenny Røsholm Olsen
0-7 Sofie Tunes
0-8 Runa Lillegård
0-9 Runa Lillegård
0-10 Runa Lillegård

Tilskuere: 45
Strømmen stadion

1. Amalie Leinebø 2. June Østensen (Louise Normann fra 46. minutt) 3. Camilla Huseby (Benedikte Birkelund fra 58. minutt) 4. Joanna Aalstad Bækkelund (Malin Lavik Soleng fra 46. minutt) 5. Katerina Bjerke (Emilie Raaum Closs fra 46. minutt) 6. Anna Linnea Palm 7. Synne Hurum Austmo (Jenny Røsholm Olsen fra 46. minutt) 8. Vilde Hasund (Sofie Tunes fra 58. minutt) 9. Linn Huseby (Emilia Ruud fra 58. minutt) 10. Mimmi Löfwenius (Runa Lillegård fra 46. minutt) 11. Camilla Linberg