Seier borte mot ØHIL

Sist oppdatert: 12. mar 2019 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

DNB Arena Hosle var i dag åsted for sesongens fjerde treningskamp – motstander var fjorårets divisjonskollega ØHIL.

Suverene vær- og spilleforhold på Hosle i dag – så forutsetningene var tilnærmet optimale.
Før pause hadde vi mye ball og kontrollerte mye av det som skjedde ute på kunstgressmatta.
ØHIL er ikke enkle å bryte ned og vi kom ikke til veldig mange gode muligheter.
Det skulle en fast situasjon, rundt midtveis i omgangen, til for at vi skulle få nettkjenning – Louise Normann er på rett sted til riktig tid på en av våre cornere.
Stillingen 0-1 holdt seg inn til pause – selv om begge lag skapte noen sjanser ble det ikke distinkt nok i avslutningsøyeblikket.

Kampbildet etter pause endret seg noe – vi hadde fortsatt relativt mye ball, men kampen bølget i større grad noe frem og tilbake.
Etter drøye 70 minutters spill kommer vi oss løs på vår høyre side – Tine Celine Karstensen finner Runa Lillegård i boksen og vi leder 0-2.
Mot slutten av omgangen kommer ØHIL til noen fine muligheter på overganger – og på overtid reduserer de ved 02-spilleren Joshualyn Reeves.
Denne reduseringen er nærmest det siste som skjer i kampen – og vi vinner kampen sett under ett fortjent 1-2 på DNB Arena Hosle.

I dag var det topp med mye spilletid på samtlige i kamptroppen – utvilsomt vesentlig og positivt med kamptrening. Ekstra kjekt å se Oda Hove Bogstad tilbake i kamp og gjøre sin debut for Lyn Fotball – stødig omgang av spilleren fra Moi.
Ellers fint å se at det gror godt i de yngre rekker – både Una Roaldseth Søyland og Tine Celine Karstensen bidrar på fordelaktig vis i den halve timen de spiller.

Vi takker ØHIL for nyttig og god matching – og ønsker de lykke til med de ulike utfordringene i sesongen 2018. I tillegg og ikke minst takk til dagens dommertrio.

Ydmyk i medgang – sta i motgang!

ØHIL – Lyn Fotball 1-2 (0-1)

Mål:

0-1 Louise Normann
0-2 Runa Lillegård
1-2 Joshualyn Reeves

Tilskuere: 55
DNB Arena Hosle KG

Startoppstilling: 1. Oda Hove Bogstad (Amalie Leinebø fra 46. minutt) 
2. Louise Normann 3. Benedikte Birkelund 4. June Østensen 5. Emilie Raaum Closs 6. Emilia Ruud (Tine Celine Karstensen fra 60. minutt) 7. Malin Lavik Soleng 8. Sofie Tunes 9. Synne Hurum Austmo 10. Mimmi Löfwenius (Runa Lillegård fra 60. minutt) 11. Katerina Bjerke (Una Roaldseth Søyland fra 60. minutt)